Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 23 Απριλίου 2017: Εύκολη επικράτηση του Α.Ο.Χ. 2-0 το Ζευγολατιό

Η Χαλκίδα χωρίς να πιάσει καλή  απόδοση επικράτησε εύκολα με 2-0 του Ζευγολατιού και σε συνδυασμό με την ήττα της Βάρδας σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Οι παίχτες του Α.Αυλωνίτη πήραν ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και έχουν καταφέρει  να βρίσκεται η Χαλκίδα στην δεύτερη θέση κάτι που ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος θα περίμενε έπειτα το κακό ξεκίνημα και τις πολλές αλλαγές σε προπονητή και διοίκηση.
Οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα δυσκολεύτηκαν απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων μη μπορώντας να απειλήσουν την εστία του Σκούρτη.
Ο Βεζυρτζόγλου στο 20΄ δέχθηκε στην πλάτη της άμυνας την πάσα του Πολίτη και στην προσπαθειά του να πλασάρει δέχθηκε το αντικανονικό  μαρκάρισμα του Σκούρτη με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος με τον Σκούρτη να αποκρούει και την μπάλα να καταλήγει στον Χατζηστάμου που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0
Στη συνέχεια η Χαλκίδα δυσκολευόταν και πάλι να βρει διαδρόμους προς την εστία του Σκούρτη.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 41΄ με την κεφαλιά του Βατουσιάδη να περνά ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Στην επανάληψη η Χαλκίδα ανέβασε την αποδοσή της φτάνοντας κοντά στο γκολ 2-3 περιπτώσεις.
Στο 57΄ ο Βεζυρτζόγλου από αριστερά έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ με την μπάλα να περνά δίπλα από τα δοκάρια
Η είσοδος του Βαλκάνου αύξησε ακόμη περισσότερο την πίεση της Χαλκίδας με τον Ερετριανό να απειλεί στο 76΄ με σουτ το οποίο δεν βρήκε στόχο.
Στο 83΄ ο Α.Ο.Χ. κλείδωσε την νίκη έπειτα από ωραίο συνδυασμό Ντελέκου και Πολίτη η μπάλα κατέληξε μέσα στην περιοχή στο Βαλκάνο που με άψογο τελείωμα έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η γνώμη του πάγκου
Ο Α.Αυλωνίτης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες του για την προσπαθειά τους καθώς ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του παρά το ακατάλληλο της ώρας.
Επίσης ο Χαλκιδέος προπονητής τόνισε ότι την νίκη την αφιερώνουν στον πρόεδρο για την γιορτή του ευχόμενος με τον Γ.Τσαγκάρη στην προεδρεία η Χαλκίδα να επανέλθει στην β΄ εθνική μετά από 30 χρόνια

Α.Ο.Χαλκίς: Ντουμάνης Στεργιανός Ζυγογιάνης Μπακομήτρος Καραμπάς Εμέκα Μπαλού( 81΄ Αντμίρ) Ντελέκος Βεζυρτόγλου (88΄ Σάμαρης) Πολίτης Χατζηστάμου ( 65΄ Βαλκάνος)

Ζευγολατιό: Σκούρτης Ατματζίδης Παινέσης Σιγάλας Ντούνης Κλαδάκης Θεοδωρόπουλος( 46΄ Χρυσαφίδης.)Βατοιυσιάδης Μαλαχάτης (8΄ λ.τ. Σενάι) Διαμαντόπουλος Κατσαβριάς