Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βυζάντιο - Σκεπαστή 0-3, (Video τα γκολ κ Φωτορεπορτάζ)

Για την 27η αγωνιστική, στο γήπεδο του Νέου Πύργου το Βυζάντιο έχασε από την φιλοξενούμενη ομάδα της Σκεπαστής με 0-3, σε ένα παιχνίδι που σε γενικές γρεμές οι νικητές είχαν τον πρώτο λόγο. Αν και το Βυζάντιο προσπάθησε να αντιδράσει από την αρχή, δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη φάση στην περιοχή του Μπαρμπούνη.
Να σημειώσουμε εδώ πως αρχηγός της Σκεπαστής σήμερα ήταν ο Βασίλης Μπαρμπούνης, ο οποίος μάλιστα φορούσε ένα ξεχωριστό περιβραχιόνιο. Το περιβραχιόνιο  που φτιάχτηκε και αφιερώθηκε στον παλιό και αξέχαστο Χρήστο Χαλαστάρα, τότε που έφυγε απο τη ζωή ενώ ήταν παίκτης της ΑΕΚ Νέου Πύργου, το 2013.

Φάσεις του αγώνα


7΄  Ατομική προσπάθεια του Μάνι Μεργκεράι από αριστερά, ο οποίος από την μικρή περιοχή έψαξε τα δίζτυα του  Μπαρμπούνη που όμως  έδιωξε σε κόρνερ.
16΄ Σουτ του Ζουζουλή  από την μικρή περιοχή, έδιωξε  σωτήρια σε κόρνερ ο Αλεξίου.
28΄ Μακρινό σουτ του Ζουζουλή βγαίνει πάνω από το οριζόντιο του Αλεξίου.
31΄ Μετά από φάουλ, η κεφαλιά του Ζουζουλή τερματίζει ελάχιστα αουτ
34΄ Ο Θαλασσινός Ι τ Αθ  εκτελέι  φάουλ και ο Ζουζουλής με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στον Κωνσταντό που και αυτόε με το κεφάλι βρίσκει τα δίχτυα του Αλεξίου και κάνει το 0-1.
63΄Ο Θαλασσινός Ι τα  Αθ. Με βαθειά μπαλιά βρίσκει τον Ζουζουλή που μέσα στην περιοχή, στην κίνηση, στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
το περιβραχιόνιο - αφιέρωμα στον Χρ. Χαλαστάρα
64΄ Σουτ του Ζουζουλή τερματίζει για άλλη μια φορά πάνω από το οριζόντιο.
68΄ Ο Γερογιάννης  από τα δυο μέτρα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά 0 Ζουπανιώτης πάνω στην τελική γραμμή καταφέρνει να διώξει την μπάλα.
69΄ Ο Ζουζουλής μέσα στην [περιοχή κάνει δυο προσποιήσεις και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με απλά ο Κομποθανάσης να την σπρώχνει με περισσότερη δύναμη, στην προσπάθεια του να σώσει πάνω στην τελική γραμμή, 0-2.
79΄ Ο  Θαλασσινός Ι τα Βασ πλασάρει στον  Ζουζουλή που ενώ βγαίνει ο Αλεξίου, στέλνει  σκαφτά την μπάλα πάνω από το σώμα του πορτέρε του Βυζαντίου και κάνει το 0-3.


Βυζάντιο Νέου  Πύργου:
Αλεξίου Κ, Κομποθανάσης Α, Μουσέτης, Κομποθανάσης Ι, Ζουπανιώτης Δ, Χουβαρδάς Παν, Σταματόπουλος, Κυπραίος, Παπαδιώτης  (57΄ Αλεξίου Κ), Μαργκεγκάι, Χουβαρδάς Δ

Σκεπαστή:
Μπαρμπούνης, Γερογιάννης (86΄ Γεωργαντζής Ν), Αγιασοφίτης (86΄ Γεωργαντζής Κ), Κουρκούτζελος, Τσούπρος (46΄ Ξυράφης), Κωνσταντός, Ντέντης, Θαλασσινός Ι τΒ., Καψάλας, Θαλασσινός Ι τΑθ., Ζουζουλής

Δείτε Video με φάσεις και γκολ απο το παιχνίδι

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί