Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Κοσκίνων: Δελτίο τύπου

ο ΑΟ.Κοσκινων,με δεδομένη την άνοδο του στην Α' κατηγορία Εύβοιας,εκφράζει τις ευχαριστίες του δημόσια προς όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας,οι οποίοι έδειξαν πάθος και θέληση και πραγματοποίησαν το όνειρο ενός μικρού χωριού.

Τον προπονητή μας,κύριο Σάκη Νικολάου,ο οποίος οδήγησε την ομάδα με επιτυχία στα σαλόνια της Α' κατηγόριας.
Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν,στήριξαν και ακολούθησαν την ομάδα σε όλη αυτή την πορεία.
 Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κύριο Αντώνη Τσεκούρα ο οποίος προσέφερε και προσφέρει επί σειρά ετών αγόγγυστα και με αγάπη για την ομάδα τις υπηρεσίες του.
Τον κύριο Τάκη Αριστείδου ο οποίος από την πρώτη στιγμή που γνώρισε την ομάδα ενσωματώθηκε και προσέφερε με όλη του την καρδία τα μέγιστα.
  Ευχαριστούμε το γιατρό μας κύριο Κωνσταντίνο Ρούμπο για τις υπηρεσίες και τη στήριξη του. Αναμφίβολα οι μεγαλύτερες ευχαριστίες απευθύνονται στους φιλάθλους οι οποίοι στηρίζουν και ακολουθούν σε κάθε παιχνίδι. Η παρουσία τους είναι σημαντικότατη και ενθαρρυντική για την πορεία της ομάδας.

  Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα του Αμαρυνθιακού για την άψογη φιλοξενία τους προς την ομάδα και τους φίλαθλους μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

  Στέλνουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΕΠΣΕ στην επιτροπή διαιτησίας και το σύνδεσμο Διαιτητών Ευβοίας για τη στήριξη που προσφέρουν στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν τη σημαντική αυτή πρόσφορα.
Τέλος, ο Α.Ο Κοσκίνων εύχεται σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Εύβοιας καλή συνέχεια και όλοι μαζί να στηρίζουμε και να προωθούμε το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.