Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λύγισε στην παράταση: ΓΣ Κύμης - Άρης 77-80

Μια ανάσα από ιστορική νίκη έφτασε ο Γ.Σ Κύμης απέναντι στο Άρη όμως έπεσε ηρωικά μαχόμενος στην παράταση με 77-80.
Την ίδια ώρα που ο Απόλλωνας Πάτρας νικούσε εύκολα τον Κολοσσό και τώρα πια αν δεν γίνουν τίποτα μαγικά την επόμενη αγωνιστική,το ματς της χρονιάς για την ομάδα του Μπρατσιάκου θα είναι το Σάββατο 8 Απριλίου στο Τ.Καμπούρης απέναντι στους Πατρινούς για να ξεκαθαρίσει ποιος από τους δύο θα ακολουθήσει την Δόξα Λευκάδας στην Α2.
Όσο για το ματς είχε δραματική εξέλιξη αν και εκεί στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου οι φιλοξενούμενοι του Δ.Πρίφτη έδειχναν πως θα έπαιρναν εύκολα το ροζ φύλλο. Εκεί μίλησε όμως η μεγάλη ψυχή του Σταμάτη ο οποίος με 12 πόντους έκανε πραγματικό πάρτι στην άμυνα των Αρειανών. Συν τα μεγάλα τρίποντα του Τσούπκοβιτς 1.09'' πριν την λήξη έβαλαν τους Κουμιώτες μπροστά με 70-69.
Και θα μπορούσε μάλιστα η ομάδα του Β Μπρατσιάκου να πάρει και την νίκη στην κανονική διάρκεια αλλά μια τραγική επαναφορά της μπάλας 15'' πριν την λήξη από τον Καντί έστειλε το ματς στην παράταση με 71-71.
Εκεί όπου οι γηπεδούχοι σκόραραν μόνο με βολές 6 τον αριθμό χάνοντας άλλες τόσες και ήρθε η ήττα η οποία σε τελική ανάλυση δεν κοστίζει αν οι παίκτες του Γυμναστικού στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας κάνουν το καθήκον τους νικώντας έστω και μισό πόντο διαφορά.
Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι ουκ ολίγες φορές διαμαρτυρήθηκαν και όχι άδικα για τις αποφάσεις των Πηλοίδη, Παναγιώτου και Γεωργιάδη.
Πρώτος σκόρερ για τον Γ.Σ.Κύμης ο Τσούπκοβιτς με 14 [3] ενώ τον ακολούθησε ο Τουντζιαράκης με 13 εκ των οποίων οι 9 με βολές.Ο Σταμάτης τους ακολούθησε με 12 όλοι στο β' ημίχρονο και μέσα στο δαιμονισμένο διάστημα της επιστροφής στο σκορ για τους γηπεδούχους ενώ και ο Κοστόβ όσο έπαιξε μιας και βγήκε με 5 φάουλ πρόλαβε να βάλει 10 [2].Από τον ψυχωμένο Άρη που έπαιζε την ύπαρξη του στην τετράδα πρώτος ο εντυπωσιακός κατά διαστήματα Κάμινγκς με 17 ενώ αρωγοί στην νίκη υπήρξαν τόσο ο Γιάνκοβιτς με 14 όσο και οι Ζάρας και Ξανθόπουλος με 13 και 12 αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα 20-13,25-35,50-57,71-71κ.α
και 77-80[παρ].
ΚΥΜΗ (Μπρατσιάκος):
Κάντι 7, Τσούπκοβιτς 14 , Κοστόφ 10 (2), Πάλμπλαντ 3 (1), Όρτον 8, Τουτζιαράκης 13 , Σχίζας 7, Σιγκούνας, Κωνσταντακόπουλος, Σταμάτης 12, Ντίξον 3 (1).

ΑΡΗΣ (Πρίφτης):
Φλιώνης 3 (1), Τσαϊρέλης 5 (3ρ.), Κάμινγκς 17 , Γιάνκοβιτς 14 , Τζάκσον, Ξανθόπουλος 12 , Ζάρας 13 , Μούρτος 2 (4ρ.), Σίμτσακ 2, Καββαδάς 9, Ντραγκίσεβιτς 3.