Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 26 Μαρτίου 2017: Καταιγιστικός ο Ταμυναϊκός 5-0 την Αρτάκη

Εντυπωσιακός ο Ταμυναϊκός σήμερα στο τσαρπάλειο γήπεδο Αλιβερίου πέτυχε 5 γκολ είχε 2 δοκάρια και πολλές ακόμα ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ ,ειδικά στο Β' ημίχρονο οι παίχτες του Βαγγέλη Ντόβολη ήταν ασταμάτητοι .
Από την άλλη η Αρτάκη έμεινε μέσα στο παιχνίδι μόνο στο Α' ημίχρονο όπου έχανε με το διαχειρίσιμο 1-0 ,έκανε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 50' να μειώσει σε 2-1 αλλά μετά κατέρρευσε .
Στο Α' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός είχε σουτ με τους Κούρτη στο 2' και Καρατζά στο 15' που έφυγαν λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσάμαρη και ένα σουτ του Τσάγκου στο 33' που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων .
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 30' όταν ο Αναστασίου Β μπήκε στην περιοχή από θέση μέσα δεξιά και πλάσαρε τον Τσάμαρη κάνοντας το 1-0 .
Στο Β' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός  έκανε γρήγορα το 2-0 στο 48' με πλασέ του Κρόκου μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Πιλάτη .
Στο 50' η Αρτάκη χάνει τεράστια ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι όταν ο Μπαλαμπάνης εκτελεί φάουλ ο Μπασινάς αποκρούει προσωρινά και ο Πουρνής από κοντά στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων .
Στο 55' ο Κούρτης σουτάρει από το ύψος της περιοχής αλλά ο Τσάμαρης διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ .
Στο 57' ο Σταμέλος από κοντά μετά από πάσα του Κρόκου κάνει το 3-0
Στο 63' φοβερό σουτ του Κούρτη ο Τσάμαρης βρίσκει την μπάλα αυτή χτυπάει και στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνετε .
Στο 66' ο Κορνελάτος από πολύ μακριά με λόμπα  αλα Τζιοβάνι προσπαθεί να κρεμάσει τον Τσάμαρη αλλά η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων
Στο 68' σε  απευθείας φάουλ του Πιλάτη πάλι ο Τσάμαρης είπε όχι .
Και φτάνουμε στο 71 ' όπου ο Σταμέλος  δέχεται την πάσα του Κούρτη και με ωραίο πλασέ κάνει το 4-0 .
Το τελικό 5-0 έκανε ο Κρόκος στο 87' με σουτ μέσα από την περιοχή .
Μετά από αυτή τη νίκη ο Ταμυναϊκός αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες του στους 9 βαθμούς και βρίσκετε μια ανάσα από την Γ' εθνική
Ταμυναϊκός :
Μπασινάς ,Αναστασίου Β ,Πιλάτης (70' Σαμαράς) ,Καρατζάς ,Κορνελάτος ,Κρόκος ,Φωτιάς ,Τσάγκος (64' Αναστασίου Ι ) ,Σταμέλος ,Λελούδας ,Κούρτης (74' Μαντασάς ) .
Αρτάκη:
Τσάμαρης ,Μαστροκώστας ,Μπαλαμπάνης ,Ταψής (83' Βούλγαρης ) ,Πουρνής ,Κονόμι (70' Κηρύκος ) ,Μπασούκος ,Σεχάι ,Μαντάς ,Ανέστης (74' Χρόνης ) ,Γκέκας .