Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άνετη νίκη των Ωρεών 4-0 τις Γούβες (ΠΛΟΥΣΙΟ Φωτορεπορτάζ)



Σε ένα γρήγορο παιχνίδι, η ομάδα των Ωρεών πήρε άνετα την νίκη από τον Ευβοϊκό Γουβών με 4-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο, πάταγαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχαν τις ευκαιρίες και μετουσίωσαν τέσσερις από αυτές σε γκολ, ενώ οι Γούβες δεν απείλησαν τον Μαυρούτσικο εκτός από δύο φορές.


Το πρώτο γκολ ήλθε γρήγορα, στο 2ο κιόλας λεπτό, με τον εορτάζοντα αρχηγό της ομάδας Βαγγέλη Μούστο, που  μετά από πλασάρισμα του Γαλούπη, με δυνατό σουτ έκανε το  1-0.
Δευτερόλεπτα πριν λήξει το πρώτο μέρος, μετά από διαδοχικές κόντρες μέσα στην περιοχή των Γουβών, η μπάλα στρώθηκε στον Αναγνωστάκη, που από το ένα μέτρο σχεδόν έκανε άνετα το 2-0.
Στο 69΄ ο Ρεσούλη εκτελεί κόρνερ και βρίσκει τον Γαλούπη στο δεύτερο δοκάρι, που μπροστά σε δύο αντιπάλους τριπλασιάζει τα τέρματα των Ωρεών, 3-0.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Αναγνωστάκης και πάλι από κοντά, μετά από γέμισμα του Ρεσούλι.

(σε λίγο θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ)

ΑΟ Ωρεών (Ζυγογιάννης):

Μαυρούστικος Δ, Τριανταφύλλου (57΄ Καπλανάι), Σταματονικολός, Γιουκάι, Γλύκος, Παπανδρέου, Μαυρούστικος Ι Φ, Ρεσούλι (78΄ Παριανός), Αναγνωστάκης, Μούστος (78΄  Κούκης), Γαλούπης



Ευβοϊκός Γουβών:

Πλατιάς, Αυγέρης, Τσούτσικας, Σελίμης Δ, Κομποθανάσης, Σελίμης Ν, Καλιβάτσι, Νικολέρης (73΄ Μπασδέκης), Μαργέτης, Μπερμπεράι, Θαλάσσινός (27΄ Φλέβας)

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτο που ακολουθεί
https://goo.gl/photos/57U5dXPjFUXkPqV27