Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 26 Μαρτίου 2017: Αρτεμησιακός - Ταξιάρχης 2 - 1, με ανατροπή


Σε έναν αγώνα με ενδιαφέρον αλλά χωρίς να δρέπει δάφνες, η ομάδα του Ταξιάρχη κατάφερε να ανοίξει πολύ γρήγορα το σκορ και να έχει την πρωτοβουλία στα πρώτα λεπτά.
Στη συνέχεια ο Αρτεμησιακός ανέβασε στροφές και πίεσε την άμυνα του Μουρίδη, καταφέρνοντας να ανατρέψει το σκορ και να φύγει με τους τρείς βαθμούς.
Η ομάδα των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκε  για πέναλτι στο 20΄, ενώ γενικά έχει παράπονα από την διαιτησία του κου Παπαποστόλου που δεν βρέθηκε στην καλύτερη ημέρα του, κάνοντας και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δώθηκε.
Οι ευκαιρίες για του γηπεδούχους ήταν περισσότερες, ενώ ο Μουρίδης είχε ξεχωριστή παρουσία σήμερα, ειδικά στο 31΄ που με φοβερή εκτίναξη έδιωξε την μπάλα μετά από σουτ του Καρακάξη, πριν αυτή καταλήξει στο γάμα των δοκαριών του.
Αντίστοιχα και ο Παναγιωτόπουλος στο 57΄ έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα στο όριο το οριζόντιο δοκαριού, μετά από κεφαλιά του Δημητράκη.

Και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν ευρύτερο σκορ, αλλά οι τελικές ευκαιρίες των γηπεδούχων ήταν περισσότερες με κορυφαίους τους Καρακάξη, Γαβριήλ και Αφένδρα. Από τον Ταξιάρχη, ξεχωριστή παρουσία είχαν οι Δημητράκης, Σταματάκης και Καπόλος.

Τα γκολ

 5΄ Ο Ταξιάρχης πραγματοποιεί επίθεση, η μπάλα κοντράρει από παίκτη σε παίκτη και φτάνει στα πόδια του Βασιλείου που καταφέρνει να ξεγελάσει τον Παναγιωτόπουλο και να την περάσει πάνω από το σώμα του, με κατάληξη τα δίχτυα ( 0 – 1 ).
45+ Ο   Καρακάξης από πολύ πλάγια θέση ψάχνει τον Κ. Σαντή στο δεύτερο δοκάρι και ο Γκαμίλης μπαίνει στην πορεία της μπάλας για να κόψει, στέλνοντάς την στα δίχτυα της ομάδας του, (1 – 1).
72΄ Ο Γαβριήλ κοντρολάρει ψύχραιμα και από αρκετά μακριά με δυνατό σουτ βρίσκει τα δίχτυα του Μουρίδη, κάνοντας την ανατροπή ( 2 -1 ).

Αρτεμησιακός (Λάτζος): 
Παναγιωτόπουλος, Γίτσας, Μεταξιώτης (66΄ Μαχός), Σαντής, Διαμαντής, Αφένδρας, Σταματάκης (93΄ Κοντζιάς), Θεοδώρου (82΄ Μιχαήλ), Στραφιώτης, Γαβριήλ, Καρακάξης

Ταξιάρχης (Μισιρλής):
Μουρίδης, Παραντές, Βασιλείου (75΄ Κριάρης), Καπόλος, Δημητράκης, Δαρζέντας Α, Γκαμίλης, Δαρζέντας Δ, Καραβάς, Δέσπους Χ  (82’  Κόχυλας), Τσαμούρογλου (55΄  Μπαλαμούτης).

https://goo.gl/photos/Mw9o1NdTTUN2VAGw9