Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 26 Μαρτίου 2017: Σπουδαία νίκη ο Όλυμπος Γυμνού 2-1 την Μακρυκάπα

Σπουδαίο τρίποντο πήρε ο Όλυμπος Γυμνού επικρατώντας με 2-1 επί της αξιόμαχης Μακρυκάπας, σε ένα αγώνα όπου οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα του αγώνα, στην συνέχεια ο Όλυμπος ανέβασε απόδοση κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο και στην επανάληψη πίεσε την Μακρυκάπα και κατάφερε στο τελευταίο πεντάλεπτο να πάρει το σημαντικό για την συνέχεια τρίποντο.
Με γκολ από την Μακρυκάπα ξεκίνησε ο αγώνας όταν στο 3' ο Θωμόπουλος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα στα καρέ του Μωραϊτη έστειλε την μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο δοκάρι με την μπάλα να περνά την γραμμή και να προηγηθεί με 0-1.
Έντονες οι διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους ότι η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή αλλά το γκολ κατακυρώθηκε.
Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους που στο 37' ισοφάρισαν με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σακκή 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γ. Κρόκου μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο ήταν καλύτεροι, πίεσαν την Μακρυκάπα και στο 85' μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς σημείωσαν το γκολ της νίκης όταν ο Βαγγ. Ρουμπής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντα το 2-1 δίνοντας βαθμολογική ανάσα στον Όλυμπο που έφθασε στους 27 βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας.

Ολυμπος Γυμνού (Γιώργος Κρόκος):
 Μωραϊτης ,  Βαγγ. Κιούσης, Σακκής, Ρουμπής , Ξουρής, Βεσέλι, Σταματούκος (70 Ρουμπής), Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας,, Κοτρογιάννης, Σπ. Αργύρης (91' Γ. Ζαχαριας).

ΑΟ Μακρυκάπας (Βαγγέλης Τόγιας):
 Κυριακόπουλος, Λέκκας, Χασάνδρας, Καρκαλής, Θωμόπουλος, Σηφάκης, Κηπιώτης, Πεταλωτής, Βουρδάνος, , Σίδερης (65' Ζαούρης), Χ. Κολιόπουλος (89' Ι. Σμπρινης).