Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη της Αιδηψού με ανατροπή, 2-1 την Σκεπαστή (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Άλλη μια νίκη της Αιδηψού απέναντι στην Σκεπαστή αυτή τη φορά και μάλιστα με ανατροπή, μια νίκη που την κρατά σταθερά  στην κορυφή και μάλιστα αήττητη.
Η Σκεπαστή ξεκίνησε πολύ ελπιδοφόρα, είχε δυο οριζόντια δοκάρια του Ζουζουλή και προηγήθηκε 0-1. Μάλιστα σε όλο το πρώτο μέρος δεν άφησε τους γηπεδούχους εκτός από μια φορά να δημιουργήσουν  καλές φάσεις στην περιοχή του Μπαρμπούνη.
Το δεύτερο μέρος βρήκε την ομάδα του Δημητρίου να πιέζει, να έχει κάποιες καλές στιγμές και τελικά να γυρίζει το αποτέλεσμα δείχνοντας  ποιος είναι φέτος ο πρωταθλητής.

Οι καλύτερες φάσεις
12΄ Λάθος της άμυνας της Σκεπαστής, κλέβει ο Ψύλος και τετ α τετ με τον Μπαρμπούνη σουτάρει από κοντά με τον πορτιέρο να διώχνει σε κόρνερ.
16΄ Κεφαλιά του Γ. Θαλασσινού από κοντά για τα δίχτυα, κοντράρει η μπάλα σε πόδι αμυνόμενου και βγαίνει κόρνερ. Στη συνέχεια μετά την εκτέλεσή του, ο Ζουζουλής σουτάρει έξω από την περιοχή και η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο.
το 1-0
22΄ Για άλλη μια φορά  ο Ζουζουλής μπαίνει μόνος του και από το όριο της περιοχής στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο.
52΄ Ο Γ. Θαλασσινός δίνει στον Ζουζουλή που μόνος του μπαίνει  στην περιοχή και βρίσκει  σουτάρει, με τον Ψαρρά να ακουμπάει την μπάλα και αυτή να βρίσκει τα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.
55’  Κεφαλιά του Χρ. Φώτου βγαίνει λίγο πάνω από το οριζόντιο του Μπαρμπούνη.
57΄ Ο Βασιλείου δίνει σέντρα στον Γοργομάτη που από κοντά σουτάρει και η μπάλα ακουμπά στα ακροδάχτυλα του τερματοφύλακα και βγαίνει κόρνερ.
80΄ Άλλη μια επίθεση της Αιδηψού, δημιουργείτε μια αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή και η μπάλα καταλήγει στον Μαυροζούμη που  έξω από την  περιοχή με δυνατό σουτ  βρίσκει στόχο και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.
87΄ Σουτ του Χρ. Φώτου  το αποκρούσει ο Μπαρμπούνης που δείχνει να πιάνει την μπάλα, αυτή όμως του φεύγει, στρώνεται στον Αντριάνο Μπιμπάι που δεν δυσκολεύεται να κάνει το 2-1 και να δώσει τη νίκη στην Αιδηψό.

Α.Ο. Αιδηψός (Δημητρίου):
Ψαρράς, Βασιλείου Γ, Βασιλείου Ι, Σιρπτσιόγλου, Αναγνώστου Μ, Καπλανάι (90΄ Καππές), Φώτου Χ, Αθανασίου (36΄ Μαυροζούμης), Ψύλλος (58΄ Αναγνώστου Ν), Μπιμπάι, Γοργομάτης

AO Σκεπαστής (Μπεκάκος):
Μπαρμπούνης, Αγιασοφίτης, Γεωργίου, Κουρκούτζελος, Τσούπρος, Κωνσταντός, Θαλασσινός Ι τ Α (85΄ Γερογιάννης), Θαλασσινός Ι τ Β,  Καψάλας (89΄ Ξυράφης), Θαλασσινός Α, Ζουζουλής.

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί
η... δημιουργία του 1-1 !