Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν τα κατάφερε η Ιστιαία, 0 -1 απο τη Νίκη Βόλου (VIDEO το γκολ)

 Την ιστορική Νίκη Βόλου αντιμετώπισε σήμερα η ΑΕ Ιστιαίας, σε έναν αγώνα που η ομάδα της Ιστιαίας κοίταξε τον αντίπαλο κατάματα και σχεδόν σε όλο τον αγωνιστικό χρόνο είχε την υπεροχή. Δυστυχώς όμως η Νίκη κατάφερε να φύγει με τη… νίκη, αφού σε μια αναμπουμπούλα κατάφερε να πετύχει γκολ, έχοντας και μία μόνο καλή στιγμή σε όλο τον αγώνα.
Σίγουρα το αποτέλεσμα αδικεί την Ιστιαία που θα έπρεπε να φύγει το λιγότερο με την ισοπαλία, αν όχι με τη νίκη. Όμως φάνηκε για μια ακόμα φορά η έλλειψη του ποδοσφαιριστή που θα ολοκληρώσει την τελική φάση με θετικό αποτέλεσμα και θα την ολοκληρώσει, μιας και πραγματικά το παιχνίδι που παίζει η ομάδα είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλό.
Από την άλλη η ομάδα του Βόλου, μετά το γκολ, δεν  απείλησε καθόλου τις γραμμές της Ιστιαίας (εκτός από μια φάση όπως είπαμε), αναλαμβάνοντας ρόλο άμυνας για να κρατήσει το σκορ, κάτι που παραγματικά το έκανε ο τερματοφύλακάς της Τζήμας, ο οποίος με εκπληκτικές ενέργειες έσωσε την εστία του.
Ο διαιτητής του αγώνα στο δεύτερο μέρος απέβαλε τον προπονητή της ομάδας της Ιστιαίας για διαμαρτυρία, κάτι που συζήτησε - σχολίασε ο κος Παπανικολάου με τον προπονητή της Νίκης μετά το τέλος του αγώνα.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πρόεδρος της ΑΕ Ιστιαίας Γιάννης Αναγνώστου, με δήλωσή του παραιτήθηκε απο την ομάδα (μπορείτε να δείτε Video με τις δηλώσεις σε άλλη ανάρτηση).
                                                             
Φάσεις του αγώνα

3΄ Δυνατό σουτ του Αλεξίου από τα όρια της περιοχής στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο.
8΄ Ο  Νικλητσιώτης εκτελεί φάουλ και ο Ίβιτς προσπαθεί να διώξει ανεπιτυχώς με το κεφάλι, η μπάλα στώνεται στον Κόλα που από κοντά με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μάλτζαρη, κάνοντας το  0 – 1.
35΄ Ο Αργύρης Στεργίου ανατρέπεται στην περιοχή αλλά ο διαιτητής λέει συνεχίστε.
42΄  Σουτ - κανονιά του Νικολέτου σχεδόν στη γραμμή της περιοχής,  ο Τζήμας με εκπληκτική ενέργεια λέει «όχι» και κρατάει το σκορ.
 53΄ Σουτ του Αργύρη Στεργίου από τη γωνία της μεγάληςπεριοχής, για άλλη μια φορά ο Τζήμας διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
67΄ Στη μόνη φάση της Νίκης, σουτ μέσα στην περιοχή του Κορέτα, διώχνει σε κόρνερ ο Μάλτζαρης
69΄ Ο Νικλητσιώτης κλωτσάει την μπάλα προς την κερκίδα ενώ ο διαιτητής έχει σταματήσει το παιχνίδι και βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τη Νίκη  με 10 παίκτες.
70΄ Ο Αλεξίου μέσα στην μικρή περιοχή σουτάρει για τα δίχτυα, αλλά ο Τζήμας και πάλι με εκπληκτικό μλοζόν κρατάει το σκορ.
75΄ Ο Νικολέτος εκτελεί κόρνερ και η μπάλα βρίσκει τον Ίβιτς που με το κεφάλι στέλνει την μπάλα ελάχιστα  πάνω από το οριζόντιο του Τζήμα.

Α.Ε. Ιστιαίας (Παπανικολάου): 
Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης (85΄ Ανέστης), Τσαούσης (72΄ Θόρια), Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Στεργίου, Γεωργιάδης (80΄Χαραλαμπίδης), Ίβιτς, Νικολέτος, Αλεξίου

 Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος):
Τζήμας. Παπαδήμας, Δημολιός, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Νικλητσιώτης, Βέργος Μέτσε, Κόλα (83΄ Παπαγεωργίου), Κορέτα (76΄ Βασίλιεβιτς), Γαρυφαλόπουλος (89΄ Μαλακασιώτης)

Δείτε το γκολ του αγώνα


Δείτε τις δηλώσεις που έγιναν μετά τον αγώνα



Δείτε φωτορεπορτάζ  κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί


https://goo.gl/photos/zNdZeQxNxZaDoCNaA