Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φωτιά στην κορυφή ο Αγ. Λουκάς. Φρέναρε τον Αμαρυνθιακό

Φωτιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Β' κατηγορίας, έβαλε ο Α.Ο.Αγίου Λουκά με την ισοπαλία που πήρε μέσα στο γήπεδο του Αμαρυνθιακού στέλνοντας τα Κόσκινα στην κορυφή.
Έτσι τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος έχουμε τρεις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Τα Κόσκινα με 39 βαθμούς, ο Αμαρυνθιακός με 38 και η Κάρυστος με 36.

Ο κερδισμένος αυτής της αγωνιστικής είναι ο Α.Ο.Κοσκίνων που νίκησε το Τραχήλι με 3-1 και οι χαμένοι Αμαρυνθιακός και Κάρυστος που έφεραν ισοπαλίες με Άγιο Λουκά και Μαρμάρι αντίστοιχα. Σε ένα παιχνίδι που παρόλο τις φιλότιμες προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο, ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος δε βοηθούσε σε τίποτα.

Ο Αμαρυνθιακός, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, είχε κλασικές ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι, έπεσε όμως πάνω στον πολύ καλό Παναγιάρη Β. που είχε κατεβάσει ρολά. Από την άλλη, ο Άγιος Λούκας που δεν είχε να χάσει τίποτα, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, κατάφερε να αιφνιδιάσει και να προηγηθεί στο σκορ με τον Παναγιάρη Σ. Αναλυτικά οι φάσεις της αναμέτρησης.
 Στο 7' λεπτό ωραία σέντρα του Παναγιάρη Σ. βρίσκει το Γιαννούλη μόνο του μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά η κεφαλιά περνάει άουτ.
Στο 9' λεπτό δυνατό σουτ του Αργύρη η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια του Παναγιάρη Β. Στο 15' λεπτό καλοχτυπημένο φάουλ του Αργύρη , ωραία έξοδο του Παναγιάρη Β. που βγαίνει με γροθιές και απομακρύνει.
Στο 20' λεπτό από ωραία σέντρα του Γιαννούλη πετάγεται ο Παναγιάρης Σ. προλαβαίνει τον τερματοφύλακα και πλασάροντας εύστοχα κάνει το 0-1.
Στο 24' λεπτό ο Κιμουλιάτης Θ. μόνος του με το τέρμα πλασάρει με την μπάλα να περνάει δίπλα από τη συμβολή των δοκαριών.
Στο 41' λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανέστη, η μπάλα χτυπάει στο τείχος, αλλάζει πορεία, αλλά σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αγίου Λουκά και στην επαναφορά ο Kodraziu πλασάρει, αλλά σώζει σωτήρια ο Παναγιάρης Β.
Στο 3' λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση για τον Αμαρυνθιακό, όταν μετά από ωραία σέντρα του Αργύρη στην πλάτη της άμυνας, ο Κιμουλιάτης Θ. βγαίνει μόνος του με τον Παναγιάρη Β. πλασάρει εύστοχα, κάνοντας το 1-1.
Στο 48' λεπτό σέντρα του Κιμουλιάτη Θ. γυριστό σουτ του Αργύρη η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 58' λεπτό δυνατό σουτ του Κιμουλιάτη Θ. πέφτει ωραία ο Παναγιάρης Β. στην αριστερή του γωνία και αποκρούει.
 Στο 63' λεπτό κεφαλιά του Αργύρη μέσα από τη μικρή περιοχή, ίσα ίσα που βρίσκει την μπάλα ο Παναγιάρης Β. με την άκρη των δαχτύλων του, της αλλάζει πορεία και αυτή σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
 Στο 70' λεπτό ο Γαβριήλ, πλασάρει μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας της Αμαρύνθου σώζει σίγουρο γκολ.
 Στο 72' λεπτό έπειτα από κόρνερ, σουτ του Αργύρη, προλαβαίνει ο Κρόκος και διώχνει πάνω στη γραμμή.
 Στο 80' λεπτό έπειτα από δυνατό πλάγιο του Καρατζά, ωραία κεφαλιά του Πηλιχού, η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
 Στο 93' λεπτό έπειτα από κόρνερ κεφαλιά του Κόλλια, η μπάλα άουτ.