Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φονέας ήταν η Χαλκίδα

Μεγάλη νίκη μέσα στον Ταύρο πέτυχε η Χαλκίδα αφού κατάφερε να επικρατήσει του Φωστήρα με 0-1 με γκολ του Καραμπά στην επανάληψη.
Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο οι παίχτες του Α.Αυλωνίτη κέρδισαν κάθε προσωπική μονομαχία και με κατάθεση ψυχής πήραν μεγάλο διπλό που τους φέρνει στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Στην έναρξη του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον Α.Ο.Χ. μεταφέροντας το παιχνίδι στα καρέ του Ντουμάνη χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα.
Σε αυτό βοήθησε και ο διαιτητής της αναμέτρησης στήνοντας την μπάλα αρκετές φορές περιμετρικά της μεγάλης περιοχής της Χαλκίδας.
Μετά το 20΄ η Χαλκίδα πήρε μέτρα στο γήπεδο με  μόνο κέρδος 2 κόρνερ τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
Ο Φωστήρας μετά το 40΄ αύξησε την πιέσή του και στο 42΄ βρέθηκε κοντά στο γκολ όμως το πλασέ του Μήτκα μετά από εξαιρετική σέντρα του Καλημέρη πέρασε δίπλα από τα δοκάρια της Χαλκίδας.
Οι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλες σε ένα ημίχρονο με λιγοστές φάσεις
Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε με την Χαλκίδα να γίνεται απειλητική όμως τόσο στο 49΄ η κεφαλιά του Μπαλού όσο και το πλασέ του Βεζυρτζόγλου στο 52΄ πέρασαν πάνω από τα δοκάρια του Κουρεπίνη.
Ο Α.Ο.Χ. συνέχισε να πιέζει και η υπεροχή του καρποφόρησε στο 75΄ με τον Καραμπά να πλασάρει ψύχραιμα και να βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Ο Βεζυρτζόγλου στο 79΄ βρέθηκε κοντά ώστε να διπλασιάσει τα τέρματα το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Μετά το 80΄ η πίεση του Φωστήρα έγινε εντονότερη χωρίς όμως να μπορεί να τρυπήσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Χαλκίδας.
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίχτες να πανηγυρίζουν και να γίνονται ένα κουβάρι μαζί με τους 50 εκδρομείς-Nerazzuri που καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας.

Φωστήρας: Κουρεπίνης Κόπελας( 65΄ Ντάφλας) Παραράς Μέντης Μανδύλης Ρόκας Μήτκας Καλημέρης Σκάρος ( 58 Χαρίτος)΄ Δωροβίνης Κρολ

Α.Ο.Χαλκίδας: Ντουμάνης Στεργιαννός Θωμάς Καραμπάς Μπακομήτρος Εμέκα Ντελέκος Βαλκάνος Ανέστης(90' Αντμί) Βεζυρτζόγλου(90' Ζυγογιάννης) Μπαλού(88΄' Σάμαρης)