Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Αιδηψός - ΑΟ Ωρεών 2 - 0 (VIDEO)


Εξακολουθεί μόνη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας η ομάδα του ΑΟ Αιδηψός, αφού σήμερα πέτυχε νίκη με 2-0 επί του ΑΟ Ωρεών.
Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός, με ρυθμό, δύναμη και πάθος και από τις δυο πλευρές.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτα 10 περίπου λεπτά του αγώνα και πίεσαν αρκετά, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε η ομάδα της Αιδηψού.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Δημητρίου ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα με  πέναλτι και αν και στη συνέχεια είχε κάποιες καλές στιγμές, σε γενικές γραμμές οι φιλοξενούμενοι  πίεζαν και προσπαθούσαν να σκοράρουν, χάνοντας ευκαιρίες πιο κλασικές από τους γηπεδούχους.
Σε ένα παιχνίδι που η διαιτησία δεν βρέθηκε στην καλύτερή της ημέρα και δέχθηκε παράπονα και από τις δύο ομάδες,  οι φιλοξενούμενοι  έχασαν  ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, αλλά στα τελευταία σχεδόν δευτερόλεπτα αιφνιδιάστηκαν και δέχτηκαν  και το δεύτερο τέρμα.
Μάλιστα και οι δυό ομάδες είχαν από μια κόκκινη κάρτα, αφού για τους Ωρεούς ο Φανούρης Μαυρούστικος αποβλήθηκε στο 82΄  και για την Αιδηψό στο 89΄  ο Μ.  Καπλανάι είδε απευθείας την κόκκινη, εννέα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.
Πολύ καλή στιγμή για την Αιδηψό στο 21΄ με τον Χρήστο Φώτου να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο του Μαυρούστικου, ενώ στο 27΄ ο Α.  Καπλανάι για τους Ωρεούς, για χιλιοστά έχασε την μπάλα μπροστά σε κενή εστία.
Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, η ομάδα του Κώστα Ζυγογιάννη έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί με ξαφνική μακρινή «κανονιά» του Γαλούπη που πέρασε ελάχιστα  πάνω από το οριζόντιο του Ψαρρά.
Από τα αποδυτήρια σχεδόν, στο 48 συγκεκριμένα, ο Γλύκος χρεώνεται με πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Νίκος Αναγνώστου, 1-0.
Στο 55΄ ο Σταματονικολός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, στέλνει  την μπάλα στο οριζόντιο του Ψαρρά, ενώ στο 80΄ ο Μούστος στέλνει παράλληλη μπαλιά στον Ρεσούλι που και πάλι την στέλνει λίγο πάνω από το οριζόντιο.
Λίγα δευτερόλεπτα πριν το 93΄, ο Κουκούρας από δεξιά αιφνιδιάζει την άμυνα των Ωρεών και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μαυρούστικου που έχει βγει και με τον Ψύλλο να την σπρώχνει πιο δυνατά προς αυτά, ενώ ήδη είχε περάσει την τελική γραμμή, 2-0.


Δείτε video με φάσεις και με το γκολ - πέναλτι


Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί
https://goo.gl/photos/CtXiqBjSynBECunR6