Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζουν αήττητες οι Αρτέμιδες, 1-1 με τις Νηρηίδες Φθίας

Για  το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Γυναικών, το γυναικείο τμήμα του ΑΟ Ωρεών (Αρτέμιδες) υποδέχθηκαν τις Νηρηίδες Φθίας σε έναν αγώνα που τελείωσε ισόπαλος με 1-1.
Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο μέχρι το 30΄ όπου η Σταθαρά με βαθειά μπαλιά βρήκε την Δημητροπούλου που μπήκε μόνη της, η πορτιέρο των Νηρηίδων έπεσε στα πόδια της, η Δημητροπούλου όμως ξανακλέβει την μπάλα και σε απροστάτευτη εστία έκανε το 1-0, δίνοντας προβάδισμα στις γηπεδούχους.
Στο 42΄ παραλίγο οι Νηρηίδες να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν η Ανδρεοπούλου βρέθηκε τετ α τετ με την Ευαγγελοπούλου που μπλόκαρε σταθερά και κράτησε το σκορ για τις Αρτέμιδες.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις φιλοξενούμενες  να πιέζουν στενά την άμυνα της Ευαγγελοπούλου και έφτασαν σχεδόν στο γκολ στο 52΄, με την Παπαγεωργίου να σουτάρει προς το πρώτο δοκάρι, όμως και πάλι η Ευαγγελοπούλου μπλόκαρε σταθερά.
Στο 61΄ η Καραούλη ανέλαβε να εκτελέσει χωρίς επιτυχία πάνλτι που κέρδισαν οι Νηρηίδες, όμως η Ευαγγελοπούλου για μια φορά ακόμα της είπε «όχι».
Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε αδιάλειπτα και στο 80΄ η Παπαγεωργίου με σκαστό σουτ ξεγέλασε την Ευαγγελοπούλου που είδε την μπάλα να πηδά πάνω από το σώμα της και να καταλήγει στα δίχτυα της, 1 – 1.
Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, στις καθυστερήσεις, παραλίγο η Καραούλη να κάνει την ανατροπή, αλλά η κεφαλιά που εκτέλεσε πέρασε ελάχιστα έξω από το κάθετο της Ευαγγελοπούλου.
Με το σημερινό αποτέλεσμα, τα κορίτσια της Βόρειας Εύβοιας συνεχίζουν στο πρωτάθλημα αήττητες.

Σημείωση:
κάποια ένταση δημιουργήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα σε μέλη και γονείς, όταν η ομάδα των Αρτέμιδων δεν μπορούσε να ανοίξει τα αποδυτήρια των γηπεδούχων, μιας και δεν ταίριαζε η κλειδαριά με τα κλειδιά που τους είχαν δοθεί.
Έτσι κάποια κορίτσια άλλαξαν έξω από αυτά, ενώ άλλα πήγαν στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, γεγονός που όπως προείπαμε δημιούργησε ένταση σε γονείς και παράγοντες της ομάδας.
Με προσπάθειες των μελών της ομάδας μέσω τηλεφώνου, τελικά βρέθηκε ο άνθρωπος που είχε το σωστό κλειδί, ο οποίος ήλθε και άνοιξε, έστω και καθυστερημένα και όλα κύλισαν ομαλά.
(Υπάρχουν στο φωτορεπορτάζ φωτογραφίες από το συγκεκριμένο περιστατικό).

ΑΟ Ωρεών (ΑΡΤΕΜΙΔΕΣ):
Ευαγγελοπούλου, Λαζάρου,  Σταμούλου (68΄ Καραβά), Παντελίδη, Παπαδοπούλου, Ρίγγου, Αναγνώστου, Κυρπισλίδη, Σταθαρά (76΄ Καραδημήτρη), Χριστοφορίδου, Δημητροπούλου (57΄ Τίνιου)

Νηρηίδες Φθίας:
Υφαντή Β, Μπούκη (76΄ Βασιλείου), Καραούλη, Τσούτσικα, Παπαγεωργίου,  Ανδρεοπούλου, Καρακώστα, Νέλλα, Αναγνωστοπούλου, Κατσαούνου, Υφαντή Η   (64΄ Κούρτη)


Δείτε ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ κάνοντας ΚΛΙΚ στη φωτογραφία που ακολουθεί
https://goo.gl/photos/WxSqhheXkYsLSNMC8