Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λευκή ισοπαλία στη Μακρυκάπα

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Μακρυκάπα και Αστέρας Βατώντα σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από 2 σοβαρούς τραυματισμούς.
Ο κ. Κολιόπουλος  και ο Ντούκα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από γύρισμα στο γόνατο του πρώτου και χτύπημα στο κεφάλι του δεύτερου.
Επιθετικά μπήκαν στο παιχνίδι οι 2 ομάδες και προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους.
Ο Κούκα  στο 10΄ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντελέκο και ο Γιανουκάκος στο 14΄ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Μετά το 20΄ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι 2 ομάδες προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να επιτεθούν.
Η Μακρυκάπα έμεινε με 10 παίχτες στο 36΄ λόγω αποβολής του Κυριακόπουλου διότι ανέτρεψε τον Μιχαηλίδη ενώ αυτός βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι με αριθμητικό πλεονέκτημα πήραν τα ηνία στο παιχνίδι και στο 44΄ το σουτ του Ξιφαρά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και το σουτ του Πατερίτσα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια.
Στην επανάληψη η Μακρυκάπα δέχτηκε και 2ο πλήγμα με τον τραυματισμό του Κ.Κολιόπουλου και παίζοντας με 10 παίχτες προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.
Οι φιλοξενούμενοι του Β.Ζέρβα έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού βρέθηκαν κοντά στο γκολ με τον Γιανουκάκο στο 57΄ όμως ο Θωμόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή.
Ο Αστέρας Βατώντα είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 88΄ μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Γιανουκάκο το σουτ του οποίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
Το τελικό αποτέλεσμα μάλλον κρίνεται δίκαιο καθώς οι γηπεδούχοι παίζοντας με 10 παίχτες για 55΄ και με αρκετές απουσίες δεν έχασαν και οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά πρόσθεσαν έναν ακόμη βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για σωτηρία.

Μακρυκάπα: Κυριακόπουλος Λέκκας Χασάνδρας Κολιόπουλος Κ.( 55΄Σίδερης) Θωμόπουλος Σηφάκης Κηπιώτης Ρωμανός (82΄ Βουρδάνος) Κούκα Μακρής Κολιόπουλος Χ.( 36΄Κεχριώτης)





Αστέρας Βατώντα: Ντελέκος Τσώκος( 75΄ Διαμαντάκης) Κικίδης Κατσαούνης Ντούκα( 35΄ Νεσίμι) Χασάνλαρι Πατερίτσας Ξιφαράς Μιχαηλίδης Γιανουκάκος Τζίνης( 55΄ Κούκουρας0