Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βεζυρτζόγλου και Μπαλού καθάρισαν για την Χαλκίδα

Με 2 γκολ στο β΄ μέρος η Χαλκίδα πήρε πολύτιμη νίκη με 2-0 απέναντι στον Αστέρα Αμαλιάδας σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Α.Αυλωνίτη προερχόμενη από την καλή εμφάνιση στον αγώνα με την Παναχαική το μόνο που ήθελε στο σημερινό παιχνίδι ήταν η νίκη για να έχει αντίκρυσμα ο βαθμός στην Πάτρα..
Μουδιασμένα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι 2 ομάδες έχοντας περισσότερο το μυαλό τους στην άμυνα και για περίπου 20΄ είχαμε παιχνίδι κέντρου με αρκετά λάθη από τις 2 ομάδες.
Η Χαλκίδα προσπαθησε στο 25΄ να απειλήσει η κεφαλιά όμως του Μπακομήτρου πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο 28΄ την καλυτερή τους ευκαιρία να προηγηθούν καθώς ο Μπαρμπαρούσης εκμεταλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Χαλκίδας το πλασέ όμως που έκανε πέρασε έξω από τα δοκάρια του Ντουμάνη.
 Μετά το 30΄ η Χαλκίδα πήρε μέτρα στο γήπεδο και βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 36΄΄  και στο 45΄ με τους Βεζυρτζόγλου και Ντελέκο να μην βρίσκουν στόχο.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε και η Χαλκίδα πιέζοντας ψηλά κατάφερε να στριμώξει τον Αστέρα στην περιοχή του.
Ο  Βεζυρτόγλου σε 2 περιπτώσεις στο 51΄ και 52΄ δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσάμη ο οποίος μέχρι εκείνη την ώρα έδειχνε ανίκητος.
Την λύση για την Χαλκίδα έδωσε στο 67΄ ο Ντελέκος καθώς δέχτηκε το μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή μετά από ωραία ενέργεια με τον διαιτητή να δείχνει το πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο συνήθης ύποπτος Δ.Βεζυρτόγλου γράφοντας το 1-0.
Ένα λεπτό μετά ακυρώθηκε κακώς γκολ του Βεζυρτζόγλου διότι καλυπτόταν από αμυντικό της Αμαλιάδας την στιγμή που σούταρε ο Ντελέκος.
Ο Αστέρας έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 70΄ εκεί που ο Μπακομήτρος έδιωξε την μπάλα προ του Μπαρμπαρούση που ήταν έτοιμος να την σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 88΄ Πολίτης και Βεζυρτζόγλου δεν κατάφεραν να συνεργαστούν ενώ βρισκόντουσαν σε πλεονεκτική θέση με τον Τσάμη να βγαίνει και να μαζεύει.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπαλού στο 90΄ με την αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι με τον Τσάμη να μην μπορεί να αποτρέψει το 2-0.

Α.Ο.Χαλκίδας ;Ντουμάνης Στεργιανός Βαλκάνος Μπακομήτρος Καραμπάς Εμέκα Μπαλού Ντελέκος Βεζυρτζόγλου( 90΄ Σάμαρης) Πολίτης Ανέστης ( 40΄ Χατζηστάμου)

Αστέρας Αμαλιάδας;Τσάμης Μπουτσικάκης Μπούζουρας Καζάπης Αρβανίτης Κλαδάκης( 75΄ Οντονγκ) Μπαρμπαρούσης Μπράβος Παπουτσής (60΄Σταθάτος) Γκαντιάγκα Παρασκευόπουλος( Αντωνόπουλος