Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ωρεών – Άρης Αγίας Άννας 5-0, με χατ τρικ Αναγνωστάκη (Video)

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα του ΑΟ Ωρεών με το ευρύ 5-0, απέναντι στον Άρη Αγίας Άννας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αιδηψού, μιας και οι βροχές των τελευταίων ημερών κατέστησαν ακατάλληλο το γήπεδο Νέου Πύργου.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κώστα Ζυγογιάννη  είχε   ένα μικρό προβάδισμα και ευτύχισε να προηγηθεί με γκολ του Αναγνωστάκη που σήμερα πέτυχε χατ - τρικ.
Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ αυτό και στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Ωρεών κατάφερε να πάρει την ολοκληρωτική υπεροχή και να πετύχει άλλα τέσσερα (4) γκολ, κάνοντας το τελικό 5-0.
Η ομάδα του Άρη δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Μαυρούτσικου και δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη φάση.
Αντίθετα οι Ωρεοί εκτός από τα πέντε γκολ, είχαν και αρκετά δοκάρια, όπως για παράδειγμα στο 25΄ από σουτ του Αναγνωστάκη, στο 53΄ με σέντρα σουτ που τράνταξε το οριζόντιο και στο 76΄ με τον Γαλούπη.

Τα γκολ

27΄  Μετά από κόρνερ ο Παπανδρέου στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο και στην επιστροφή της ο Αναγνωστάκης κάνει το 1-0.
51΄ Μέσα από την περιοχή ο Αναγνωστάκης διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα και κάνει το 2-0.
65΄ Ο Γιάννης – Φανούρης Μαυρούστικος κοντρολάρει ψύχραιμα σχεδόν στην γωνία της μεγάλης περιοχής και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, προς το δεύτερο δοκάρι, κάνοντας το 3-0.
66΄ Αμέσως μετά δημιουργείται κόντρα μέσα στην περιοχή του Άρη και η μπάλα φτάνει στον Αναγνωστάκη που βρίσκεται μπροστά σε κενή εστία και δε δυσκολεύεται να κάνει το 4-0 και να πετύχει χατ τρικ.
78΄ Ο Σταματονικολός εκτελεί κόρνερ και ο Γαλούπης με το κεφάλι κάνει το τελικό 5-0.



Α.Ο. Ωρεών (Ζυγογιάννης):
Μαυρούτσικος Δ, Καρατσόλιας (70΄ Καραπάνος), Σταματονικολός, Γιουκάι, Γλύκος, Παπανδρέου, Μούστος (70΄ Ρεσούλι),   Μαυρούτσικος Ι.Φ, Παριανός (15΄ Αναγνστάκης), Γαλούπης, Καπλανάι.

Άρης Αγίας Άννας (Πάνου):
Κουκλούς, Γιαννακάρας( 46΄ Αλμπάνης), Σκοπελίτης, Σταμούλος, Γεωργίου (80΄ Αμελαδιώτης), Κεντρής, Κομποθανάσης, Βοκορόκος, Τριαντάφυλλος (54΄ Καρατζάς), Σοφούλης, Αλοΐζος.



VIDEO με φάσεις και ΔΥΟ ΓΚΟΛ.... !!!! 

Δείτε φωτορεπορταζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί
https://goo.gl/photos/dVojLgpVUqsXgDaH7