Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ιστιαίας - Πύδνα Κίτρους 1-0, μεγάλη νίκη για την Ιστιαία (video & φωτορεπορτάζ)

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα η ΑΕ Ιστιαίας απέναντι στην Πύδνα Κίτρους που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας. Μια νίκη με μεγάλη ψυχολογική αξία αλλά και βαθμολογική σημασία, μιας και η Ιστιαία απομακρύνεται από την έσχατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα του Τσίρκοβιτς έδειξε από την αρχή ότι μπήκε στο γήπεδο με απόφαση να πάρει τη νίκη και σε όλο το χρόνο του αγώνα, οι παίκτες της έπαιξαν με πάθος και δύναμη, χωρίς να τα παρατήσουν ούτε λεπτό.
Και οι δυό ομάδες πολέμησαν με το ίδιο σθένος, με την Ιστιαία να πιέζει πολύ στο πρώτο μέρος όπου και πέτυχε το νικητήριο  τέρμα. Η Πύδνα μπήκε πιο αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων δεν της έδωσαν τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο από ότι είχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή ενώ η Ιστιαία προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματά της, χωρίς όμως να το καταφέρει.
Σε όλο τον αγώνα δεν υπήρξε η φάση αυτή που θα λέγαμε κλασσική, τόσο από τους φιλοξενούμενους όσο και από τους γηπεδούχους, κυρίως λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου και τελικά κρίθηκε από το ποιός κατάφερε να προηγηθεί.

Στις δηλώσεις μετά τον αγώνα, ο κ. Τσίρκοβιτς εκτός του ότι είπε πως η ομάδα ξεκάθαρα ανήκει στον  Πρόεδρό της και η νίκη στους ποδοσφαιριστές της, άφησε ανοικτό και το θέμα της συνέχειας της συνεργασίας του με την ομάδα της Ιστιαίας, τονίζοντας πως αυτό είναι στο χέρι του Γιάννη Αναγνώστου (μπορείτε να δείτε Video με τις δηλώσεις πιο κάτω).
Το νικητήριο τέρμα των γηπεδούχων ήλθε στο 29΄ όταν ο Αρτάν Θόρια εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα αν και αποκρούστηκε από τον Παπατόλικα, αυτό έγινε ενώ η μπάλα είχε ήδη περάσει την τελική γραμμή και ο διαιτητής του αγώνα έδειξε την σέντρα, κατοχυρώνοντας το 1 – 0 για την ΑΕ Ιστιαίας.

Δηλώσεις προπονητών


ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Δείτε τους πανηγυρισμούς


Α.Ε. Ιστιαία (Τσίρκοβιτς): 
Μάλτζαρης,  Μπουλουγουρίδης, Τσαούσης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης,  Στασινόπουλος, Ηλιόπουλος (85΄ Ανέστης Βασίλης), Στεργίου Αργύρης (90΄ Βασιλείου), Ίβιτς, Θόρια, Αλεξίου

Πύδνα Κίτρους (Χατζάρας):
Παπατόλικας, Γούτσιος (16΄ Στούμπος), Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Τσατσαρής, Κυπαρίσσης Γ, Σαμουηλίδης (58΄ Πιαστόπουλος), Δήμας, Κυπαρίσσης Ν, Ιορδανίδης, Κόλας.

Δείτε φωτορεπορτάζ,. κάνοντας ΚΛΙΚ στη φωτογραφία που ακολουθεί
https://goo.gl/photos/wFMUo1UJnZASYdB26