Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Την αφιέρωσαν στον προπονητή τους Τάκη Σπυρόπουλο! Δροσιά - Ηρακλής 0-4

Σε έναν αγώνα που επισκιάστηκε με την αποχώρηση του προπονητή Τάκη Σπυρόπουλου από τον πάγκο του ημίθεου στο 56' για λόγους υγείας (αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζαλάδα  ) ο Ηρακλής πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στην Δροσιά με το ευρύ σκορ 4-0.
Από την άλλη η ομάδα του Βασίλη Τσιμιχώδημου προσπάθησε για κάτι καλό ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου και σπατάλησε τις όποιες ευκαιρίες της παρουσιάστηκαν.
Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι όπου για σαράντα λεπτά προσπάθησαν να πετύχουν κάτι καλό αλλά αστοχούσαν στην τελική προσπάθεια.
 Στο 12' έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Ευσταθίου να σουτάρει από καλή θέση ελάχιστα σουτ.
Δυο λεπτά αργότερα ο Πολυχρόνης σούταρε μπλόκαρε ο Ανδρούτσος.
Στο 19' Σκριβάνος του Δ έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια για τον Ηρακλή το σουτ που εξαπέλυσε όμως έφυγε άουτ. 
Στο 40' είχαμε την πρώτη κλασική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μπουρνάζος σούταρε ο Κατσιμήτρος απόκρουσε και στην επιστροφή ο Μαναρίτσα από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ που έσωσε για δεύτερη φορά την ομάδα του από σίγουρη παραβίαση.
Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Μαναρίτσας το έκανε ο Μουτουσίδης δυο λεπτά αργότερα όπου με εξαιρετικό πλάσε άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να απαντήσουν χωρίς όμως να το καταφέρουν .
Στο 46' ο Τσούτης μέσα από την περιοχή σούταρε τον νίκησε όμως ο Ανδρούτσος διώχνοντας σε κόρνερ.
Στο 53' ο Φτουλης έπιασε γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι πάλι ο Ανδρούτσος σε ετοιμότητα απόκρουσε σε κόρνερ.
Όλα τέλειωσαν στο 56' όταν ο Μουτουσίδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 0-2.
Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τους παίχτες της Δροσιάς στο 58' όταν σε ανεπανάληπτο τετ α τετ ο Ευσταθίου σούταρε άουτ.
Η τελευταία μισή ώρα ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Ηρακλή οι οποία πέτυχε άλλα δυο τέρματα και έχασε και άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Στο 60' και στο 70' ο Μαναρίτσας  χάνει δυο ανεπανάληπτα τετ α τετ όπου θα μπορούσε να σκοράρει.
Το 72' ο Μαναριτσας αυτήν την φόρα δεν αστοχεί και με υποδειγματικό πλασέ κάνει το 0-3 .
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σκριβάνος του Λ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 0-4 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Ηρακλή
Με την λήξη  του παιχνιδιού όλοι οι παίχτες κατευθύνθηκαν προς την μεριά του γηπέδου όπου ήταν ο προπονητής τος Τάκης Σπυρόπουλος  και του αφιέρωσαν την νίκη.

ΑΠΚΟ Δροσιάς:
Κατσιμήτρος, Τσούτης,(75'Νικολάου), Γκίκας, Δημητρίου, Ματζούνης, Προβής, Ευσταθίου, Μπούρικας, Φτούλης, Τσουπεής, Πολυχρόνης.
Ηρακλής Ψαχνών:
Ανδρούτσος, Ντούμας,Δούλος, Μπουρνάζος,(65'Γκογκμήτρος), Γκάβαλης, Γκούρλας, ΣκριβάνοςΠ του Δ, Παπαδόπουλος, Μαναρίτσας,Μουτουσίδης(Παππάς), Χασαπίδης(Σκριβάνος Π του Λ).