Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Χαλκίς:Δελτίο τύπου

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
    Σεβόμενοι το παρελθόν....
               Χτίζουμε το μέλλον ....

"Το Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους οπαδούς της ομάδας μας που ακολούθησαν την αποστολή στο Ζευγολατιό Κορινθίας και συνέβαλαν σημαντικά στην πρώτη εκτός έδρας επιτυχία μας για τη φετινή αγωνιστική σεζόν!

Εμείς, η οικογένεια του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, γνωρίζοντας την ιστορία του συλλόγου και με πλήρη αντίληψη για το που πραγματικά ανήκει στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη, υπηρετούμε καθημερινά αυτή την ομάδα και προσπαθούμε μέσα από ειλικρίνεια, διαφάνεια και οικονομική στήριξη να κάνουμε μέρα με τη μέρα βήματα προόδου.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και σαράντα πέντε (45) ημέρες, έχουμε δεχθεί μόνο καλή πρόθεση από όλους τους επιχειρηματίες που έχουμε προσεγγίσει με σκοπό την οικονομική στήριξη της ομάδας.

Μεγάλοι αρωγοί της προσπάθειάς μας στέκονται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Χαλκιδέων, η Ε.Π.Σ. Εύβοιας και ιδιαίτερα ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια.

Η ομάδα αυτή δε μπορεί να ανήκει μόνο σε ένα Δ.Σ. ή σε κάποιους επιχειρηματίες… Η ομάδα ανήκει σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας αλλά και ολόκληρου του Νομού μας! Η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη όλων μας!

Ας συσπειρωθούμε όλοι γύρο από την οικογένεια αυτή κι ας συνεχίσουμε από το ερχόμενο παιχνίδι μας την αντεπίθεση όλοι μαζί!
Την Κυριακή 11/12 και ώρα 15:00 σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας ενισχύσουμε μαζί τις προσπάθειες των παικτών μας με αντίπαλο τον «Α.Ο. Δόξα Μεγαλούπολης»!

Θέλουμε να πάμε τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ψηλά…Και θα τον πάμε!"

Για το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ