Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλική νίκη της Ιστιαίας με 5-3 επι της Αιδηψού


Δυνατό φιλικό παιχνίδι μεταξύ ΑΟ Αιδηψού και ΑΕ Ιστιαίας, παιχνίδι που έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ειδικά κατά το δεύτερο μέρος του αγώνα.
Και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν πολλές δοκιμές στη διαμόρφωση των ρόστερ τους, χρησιμοποιώντας και οι δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μία ανά ημίχρονο.
Η Ιστιαία αν και έκανε καλό παιχνίδι, με το δεύτερο μέρος να μπαίνει πιο επιθετικά στο χόρτο, παρουσίασε όμως και κάποια προβλήματα στην άμυνά της.
Η ομάδα της Αιδηψού κόντραρε την ομάδα της Ιστιαίας που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική και αν και προσπάθησε, είχε κάποια νεκρά διαστήματα στη διάρκεια του αγωνιστικού χρόνου που δεν της έδωσαν τη δυνατότητα για κάποιο  καλύτερο αποτέλεσμα.




Στο 15΄ η Ιστιαία άνοιξε το σκορ με πλασέ του Γεροκωνσταντή, 0 – 1.
Στο 19΄ ό Χρήστος Ανέστης με προβολή κάνει το 0 – 2.
Στο 41΄ ο Κουκούρας μειώνει σε 1 – 2 με δυνατό διαγώνιο σουτ, μετά από ασίστ του Μπιμπάι ( Ο Κουκούρας απο τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται και επίσημα με την Αιδηψό).
Στο 60΄ ο Αλεξίου με ατομική προσπάθεια κάνει το 1 – 3.
Στο 68΄ ο Μακρής νικάει τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της Ιστιαίας, περνάει και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και με πλασέ μειώνει σε 2 – 3.
Στο 74΄ ο Γεροκονσταντής κάνει το 2 – 4 με κοντινό πλασέ.
Στο 82΄ ο Μακρής δίνει όμορφα την μπάλα με διαγώνια πάσα στον Παπατζίκο και με τη σειρά του αυτός στον Ν. Αναγνώστου που με δυνατό σουτ την στέλνει στη συμβολή των δοκαριών του Δαμάσκου, κάνοντας το 3 – 4.
Στο 91΄ ο Αλεξίου διαμόρφωσε το τελικό 3 – 5 με πολύ ωραία κεφαλιά ψαράκι.