Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επιστροφή στις νίκες ο Αγ. Λουκάς 3-1 την Κάρυστο

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Α.Ο.ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ με σκορ 3-1 απέναντι στον Α.Ο.ΚΑΡΥΣΤΟΥ. Μια νίκη που φέρνει τον Άγιο Λούκα  στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αμαρυνθιακό στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ένας Άγιος Λουκάς που θύμιζε την ομάδα των πέντε πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος του νοτίου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΕ, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα από το 35ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου κι  έπειτα.
Αντίθετα η ομάδα της Καρύστου είχε ξεκινήσει  πιο δυνατά το παιχνίδι,  χωρίς όμως να αξιώσει κάποια ιδιαίτερη φάση μέχρι το σημείο αυτό του αγώνα.
 Έτσι στο 38ο λεπτό είχαμε την πρώτη μεγάλη φάση για την ομάδα του Αγίου Λουκά, όταν μετά από κόρνερ του Μεταξά, ο Πηλιχός  με δυνατή κεφάλια έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σφυρίδη.
 Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παναγιάρης, αφού πέρασε δύο παίχτες, έπιασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι, και πάλι να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Καρύστου. Έτσι το ημίχρονο έκλεισε με το φτωχό 0-0.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Γιώργος ο Μπόκαρης έκανε την πρώτη του αναγκαστική αλλαγή, περνώντας στο παιχνίδι τον Ιωαννίδη, στη θέση του τραυματία Γιαννούλη. Από το 50ο λεπτό μέχρι και το 60ο ο Άγιος Λουκάς πέτυχε και τα τρία του γκολ.
Στο 50ο λεπτό μετά από καταπληκτική πάσα, ο Ιωαννίδης βρίσκει τον Μεταξά στο ύψος της μεγάλης περιοχής,  και αυτός με τη σειρά του με σέντρα ακριβείας στο δεύτερο δοκάρι, βρίσκει τον ξεμαρκάριστο Παναγιάρη που με σουτ στην κίνηση κάνει το 1-0.
 Στο 56ο λεπτό από κόρνερ του Μεταξά, ο Ξύγγης με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0.
Στο 60ο λεπτό ανατροπή του Πηλιχού λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Παναγιάρη να χτυπάει αριστοτεχνικά το φάουλ και να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σφυρίδη, ο οποίος, παρόλο που έπεσε, δεν μπόρεσε να αποκρούσει.
 Από το 69ο  λεπτό και μετά η ομάδα του Αγίου Λουκά αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, μετά από την αποβολή του Τριανταφύλλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι η ομάδα της Καρύστου έχοντας και την αριθμητική υπεροχή κατάφερε να αντιδράσει και στο  75ο λεπτό μείωσε σε 3-1, όταν μετά από κόρνερ ο Μπαλτάς με δυνατή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζάνη.
 Πέντε λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Αγίου Λουκά έσωσε την ομάδα του από δεύτερη παραβίαση  σε τετ α τετ. Στο 84ο λεπτό είχαμε το δοκάρι για την ομάδα της Καρύστου  σε κεφαλιά Μπούσουλα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Στο 88ο λεπτό δυνατό σουτ του Γαβριήλ έξω από την μεγάλη περιοχή, εξίσου εντυπωσιακή απόκρουση του Σφυρίδη. Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει στην ομάδα του Αγίου Λουκά και συγκεκριμένα στο 90ο λεπτό, έπειτα από ωραία εναλλαγή της μπάλας  Πηλιχού και Ιωαννίδη, με τον τελευταίο να βγαίνει μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της Καρύστου από λίγο πλάγια θέση, αλλά το πλασέ που επιχείρησε, πέρασε λίγο έξω.