Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τηλυκράτης Λευκάδας - ΑΕ Ιστιαίας 2 - 1

Μαχητική και διεκδικητική ήταν  η ΑΕ Ιστιαίας που τελικά έχασε μέσα στη Λευκάδα με 2-1, από τον Τηλυκράτη που έδειξε σημεία κόπωσης κατά διαστήματα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν γρήγορα να προηγηθούν, μόλις στο 10΄ με τον Μακρυγιάννη.
Η συνέχεια δεν είχε την ίδια πορεία, μιας και η Ιστιαία όχι μόνο ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά και πίεσε την εστία του Καραγκούνη χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα του τέρματος που πέτυχαν και χωρίς να έχουν  να δείξουν κάτι παραπάνω από αυτό.
Το δεύτερο μέρος βρήκε την ομάδα της Βόρειας Εύβοιας να μπαίνει αποφασισμένη για τη νίκη και αν και ο Τυλήκράτης είχε δυο καλές στιγμές χωρίς αποτέλεσμα, εκείνη έχασε στο 48΄  ευκαιρία με τον Ηλιόπουλο  και τον Τσαούση να ισοφαρίσει, πράγμα όμως  που έκανε στο 58΄ λυτρωτικά ο Ηλιόπουλος, δείχνοντας και την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων που είχαν καλύτερα πατήματα στο γήπεδο.
Σε ένα λάθος της άμυνας της Ιστιαίας, ο Σιδέρης  με προβολή νίκησε τον Μάλτζαρη και έκανε το 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού πίεσαν την εστία του Καραγκούνη και θα μπορούσαν να είχαν φύγει με την ισοπαλία, αν ο Ηλιόπουλος, είχε βρει στόχο στην ατομική προσπάθεια που επιχείρησε προς το τέλος της αναμέτρησης.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς):
Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Πολυχρονάκης, Κτενάς, Καλογερής (62΄ Βασιλείου), Περιστέρης (80΄ Μπαλί), Μακρυγιάννης (87΄ Γεωργάκης), Σιδέρης.

ΑΕ Ιστιαίας (Μίκι Τσίρκοβιτς):
Μάλντζαρης, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης (51΄ Τσαούσης), Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Πουταχίδης, Ηλιόπουλος, Στασινόπουλος (72΄ Τόρχα), Τονόρφε (30΄Στεργίου), Νικολέτος, Αλεξίου

Δείτε Video  αποτον αγώνα