Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ιστιαίας - Απόλλων Λάρισας 0 -1 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Άλλη μια ήτα γνώρισε σήμερα η ομάδα της Ιστιαίας από τον Απόλλωνα Λάρισας, παραμένοντας έτσι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα.
Η απόδοση της ομάδας σήμερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν δικαολογεί το σημερινό αποτέλεσμα, μιας και η Βορειοευβοιώτικη ομάδα θα μπορούσε να έχει πάρει τον αγώνα.

Ο Απόλλωνας, αν και πίεσε αρκετά την εστία του  Μάλτζαρη, δεν είχε την ευκαιρία που θα λέγαμε πως έχασε την δυνατότητα να σκοράρει. Από μια στημένη φάση και ένα λάθος της άμυνα, η ομάδα του Τσίρκοβιτς δέχτηκε το γκολ το οποίο έκρινε το αποτέλεσμα.
Η ομάδα της Ιστιαίας από νωρίς έδειξε αποφασισμένη να πάρει το αποτέλεσμα και έχασε ευκαιρίες με τους Ηλιόπουλο στο 15΄, τον Αλεξίου στο 17΄ και τον Αργύρη Στεργίου στο 20΄ . Αν και ο Απόλλωνας είχε κατοχή σε γενικές γραμμές, στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να κάνει καμία φάση που θα άξιζε να αναφέρουμε.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τους βαθμούς και πίεσαν στο 55΄ για πρώτη ουσιαστικά φορά με τον Παπαδόπουλο, ενώ στο 60΄ ο Μάλτζαρης έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Καμλιώνη. Στην εκτέλεση αυτού του κόρνερ ο Σαχινίδης από πολύ κοντά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας και το τελικό 0-1.

Η Ιστιαία είχε καλές στιγμές και θα μπορούσε να φέρει στα ίσια το παιχνίδι,  με τον Αργύρη Στεργίου στο 53΄ και με τον Πανάκη στο 79΄.

Μετά τον αγώνα, οι προπονητές έκαναν  δηλώσεις. Μπορείτε να  τις ακούσετε παρακάτω, αλλά για τις δηλώσεις του προπονητή της Ιστιαίας υπάρχει ξεχωριστή καταχώρηση μιας και σε αυτές είπε πολύ σημαντικά πράγματα.



Δείτε το  φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί
https://goo.gl/photos/Jb4tsViokYBiZYvP6