Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δύο παιδιά της Εύβοιας στην Εθνική Νέων που προκρίθηκε

Μεγάλη τιμή για την Εύβοια να υπάρχουν δύο δικά της παιδιά στο δυναμικό της Εθνικής Νέων.
Και όχι μόνο στο δυναμικό αλλά και στην αποστολή της ομάδας της Εθνικής Νέων που προκρίθηκε στην ELITE ROUND.
O λόγος βέβαια για τον Χαλκιδαίο ποδοσφαιριστή Στάθη Λάμπρου, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Πειραιώς και ξεκίνησε από την Σχολή του Ολυμπιακού της ΑΕ Ληλαντίου στην Χαλκίδα, του Ν. Ρόγκα. Ο δεύτερος είναι ο βορειοευβοιώτης ομοσπονδιακός προπονητής τερματοφυλάκων Λάμπρος Σπίντζος, γνωστός αν μη τι άλλο σε όλη την Βόρεια Εύβοια.

Η Εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε μια εξαιρετική παρουσία στους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και προκρίθηκε πανάξια στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, παρά την ήττα της με 2-0 από την αντίστοιχη της Αγγλίας, στον τελευταίο της αγώνα για τον 6ο προκριματικό όμιλο που διεξήχθη στην Ουαλία.
Μάλιστα μετά τον αγώνα, ο τεχνικός της Εθνικής Νέων, μίλησε για την πρόκριση στην Elite Round και τόνισε πως η ήττα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.


Στον προσωπικό του λογαριασμό  προπονητής Ν. Ρόγκας και Δ/ντής της σχολής της ΑΕ Ληλαντίου έγραψε:
Επίσης ο Κώστας Κατσουράνης έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων για την πρόκριση στην Elite Round μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Σας παραθέτουμε παρακάτω τους συνδέσμους από το  http://www.football-academies.gr/ ( εδω θα δείτε και τις βαθμολογίες) και από το  http://www.gazzetta.gr  όπου μπορείτε να έχετε μια πληρέστερη εικόνα για το μεγάλο γεγονός.


Δείτε εδω


δείτε και εδω

δείτε και εδω