Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άνετα η Μικτή Νέων 4-0 την Ευρυτανία

Άνετα η Μικτή Νέων επιβλήθηκε της Μικτής Ευρυτανίας με 4-0 ενώ έχασε μεγάλες ευκαιρίες για σκορ μαμούθ αλλά και πέναλτι.
Η Εύβοια εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο μέρος δύο λάθη των αμυντικών και προηγήθηκαν 2-0 με γκολ που σημείωσαν ο Νικολάου 1-0 και ο Αθανασίου 2-0.
Η Εύβοια κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Στούπας αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε, ενώ έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας το σκορ.
Στην επανάληψη  η ομάδα σημείωσε άλλα δύο γκολ με τον Αθανασίου 3-0 και τον Τζάνο 4-0 ενώ τα δοκάρια είχαν την τιμητική τους αφού τρεις φορές σταμάτησαν την μπάλα που κατευθυνόταν στα δίχτυα.

Μικτή Νέων Ευβοίας: Τζουβάρας,  Χαλιώτης,  Στρατής, Νικολάου, Σταθαράς,  Μολές, Γκίκας,  Στούπας,  Αθανασίου,. Καλέζντης,  Τσάλλας,. Τζάνος, Λυσσέας,  Γρηγοριάδης, Πάττας, Β. Πατερίτσας,  Πουρνής,  Καρκαντελίδης.

Μικτή Ευρυτανίας  Νούλας,  Καραμπάς,  Πατρώνης,  Τσιάμης, . Τόλης,  Δύκας,  Μάκκας, Τριανταφύλλου,  Μπουμπούρης,  Χρυσικός  Μπομποτσιάρης,  Μαστρογιάννης,  Κύλλης,  Ρέππας, . Βούρτσας,  Τόλης,  Κατσίκης.