Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη - Πρώτη νίκη για την Ιστιαία, 3-1 τον Ρήγα Φεραίο (VIDEO δηλώσεις και γκολ)


Μεγάλη νίκη για την ΑΕ Ιστιαίας σήμερα, νίκη που της δίνει όχι μόνο τους τρείς βαθμούς αλλά και την ψυχολογία για να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία, απαγκιστρώνοντάς  την και από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ιστιαίας στις 14.00 με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο, ο οποίος δεν ήταν καλός σήμερα (όπως μας δήλωσε και ο προπονητής του κ. Μπακάλης) και η ομάδα της Βόρειας Εύβοιας είχε την τύχη να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς.
Συγκεκριμένα στο 6΄ ο Ηλιόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Πανάκης τερμάτισε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαγιάννη κάνοντας το 1-0.
Το πρώτο μέρος κύλισε στη συνέχεια με την Ιστιαία να έχει τον πρώτο λόγο, με τον Πανάκη να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ με κεφαλιά στο 14΄, ενώ στο 43΄ το απευθείας φάουλ και πάλι του Πανάκη, απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαγιάννης.
Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ, με την Ιστιαία να έχει στριμώξει την ομάδα του Ρήγα, ο οποίος προσπάθησε να αντιδράσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις.
Στο 55΄ ο Ηλιόπουλος με κόρνερ στέλνει την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και εκεί ο Πανάκης  με κεφαλιά την στέλνει πάνω στα πόδια του Σέττου και από εκεί καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του Λάκη Μπακάλη, 2-0.
Στο 62΄  ο Κηπτίου εκτελεί κόρνερ και ο Μάλτζαρης κάνει αποτυχημένη έξοδο, ενώ ο Τζαβάρας που είχε μπει σαν αλλαγή πριν τέσσερα λεπτά, με κεφαλιά μειώνει σε 2-1.
Στο 67΄ και στο 70΄ ο Ρήγας πίεσε την άμυνα της Ιστιαίας, με τον Μάλτζαρη να διώχνει και στις δυο περιπτώσεις από σουτ του Κηπτίου.
Η Ιστιαία κλείδωσε τη σημερινή της νίκη στο 78΄ με τον Αργύρη Στεργίου να μπαίνει από δεξιά και με ατομική προσπάθεια να φτάνει σχεδόν στη γραμμή του κόρνερ και από εκεί με παράλληλη μπαλιά στέλνει την μπάλα προς τα δίχτυα του Παπαγιάννη που έχει κάνει έξοδο. Έτσι μπροστά σε άδεια εστία βρέθηκε ο Αλεξίου που γρήγορα βρέθηκε στο σωστό σημείο και απλά την έσπρωξε στα δίχτυα σχεδόν πάνω στην τελική γραμμή, κάνοντας το 3-1.
Να πούμε πως στις καθυστερήσεις οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή, με τον Ηλιόπουλο να στέλνει την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο του Παπαγιάννη και  τον Γκίκα να σουτάρει από κοντά, αλλά ο Μάλτζαρης κράτησε το αποτέλεσμα.

Στα... αξιοσημείωτα της κερκίδας που ήταν πολυπληθής, με τους φιλάθλους να ενισχύουν για άλλη μια φορά την ομάδα, ο Πρόεδρος της ομάδας Γ. Αναγνώστου να κάθεται δίπλα δίπλα με τον ομοσπονδιακό προπονητή Λάμπρο Σπίντζο.

ΑΕ Ιστιαίας : (Μίκι Τσίρκοβιτς)
Μάλντζαρης, Μπουλγουρίδης, Θόρια, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Πουταχίδης, Στεργίου Α, Στασινόπουλος (65΄ Ανέστης Β), Αλεξίου, Ηλιόπουλος, Τσαούσης (81΄ Στεργίου Η)

Ρήγας Φεραίος : (Λάκης Μπακάλης)
Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης (84΄ Τσελέπης), Σπάθης, Λάμπρου, Κέβιν (88΄ Καναβός), Κυπτίου, Γεωργαντζής (Τζαβάρας), Ζαχαράκης, Γκίκα, Σέττος

Διαιτητής:  Αντωνίου Ελένη του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής
Βοηθοί:   Ρούντος -  Καλλής του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Δείτε το 2-0

Δείτε το 3-1

Ακούστε τις δηλώσεις του Μίκι Τσιρκοβιτς


 οι δηλωσεις του κ. Μπακάλη


  Κάντε κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί για να δείτε το φωτορεπορτάζ απο τον αγώνα
https://goo.gl/photos/TieeugCbB4NNEqgz5