Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Του έλειψε η Τύ(χ)η

Στην καλύτερη της φετινή εμφάνιση η Χαλκίδα με τον Ν.Παντέλη στον πάγκο δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο και ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Φωστήρα.
Ο Α.Ο.Χαλκίς εμφάνισε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι έχοντας κάνει πάνω από 10 τελικές φάσεις και με την απόδοση του τον αδικεί το αποτέλεσμα.
Από την άλλη πλευρά ο Φωστήρας στην μία και μοναδική φάση που έκανε ευτύχησε να σκοράρει στο 16΄ με δυνατό σουτ του Μπιτζάνη μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών στο 40΄ και 47΄ τα σουτ των Τσατσαρή και Μήτκα πέρασαν άουτ.
Οι πιο κλασικές ευκαιρίες ήταν στο 54΄ κεφαλιά του Κρολ λίγο άουτ στο 78΄σουτ του Κορνελάτου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι και φτάσαμε στο 84΄ όταν ο Στεργιανός σέντραρε από δεξιά και ο Κρολ με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουρεπίνη.
Στα λεπτά που απέμειναν για τη λήξη του παιχνιδιού ο Α.Ο.Χ  έχασε την ευκαιρία να πάρει το ματς αφού τα σουτ των Μπαλού και  Κορνελάτου στο 86΄ και στο 88΄ πέρασαν αργά και βασανιστικά λίγο έξω από το δοκάρι.
Το στραγάλι
Η Χαλκίδα διαμαρτύρεται δικαίως όταν στο 54΄ η μπάλα σε σουτ του Πολίτη βρίσκει καθαρά στο χέρι του πεσμένου στο έδαφος Καλημέρη όμως ο διαιτητής έδειξε παίζεται.
Τι μας άρεσε
Η διάθεση και το πάθος που έδειξαν οι παίχτες της Χαλκίδας καθώς και το χειροκρότημα των φιλάθλων στους παίχτες στο τέλος του παιχνιδιού.
Τι δεν μας άρεσε
Η προκλητική συμπεριφορά του παίχτη του Φωστήρα Δωροβίνη ο οποίος από την στιγμή που έγινε αλλαγή ασχολιόταν με την εξέδρα.
Α.Ο.Χαλκίς:Μπαμπανιώτης Στεργιανός Μήτκας Νόνης(76΄ Μπαλού)Πατσατζόγλου Τσατσαρής Κανελόπουλος Κορνελάτος Κρολ Πολίτης Σκαθαρούδης(30 Εμέκα)





Φωστήρας;Κουρεπίνης , Κουντουράς,  Δημακάκος (60΄Κόπελας), Παραράς,  Καλημέρης,  Σκάρος, Ντάφλας Ζαγοριανός, (78΄Πέττας), Λέσι Δωροβίνης, (32΄Ταχματζίδης), Μπιτζάνης