Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τέλος το κύπελλο για την Χαλκίδα

Την ήττα γνώρισε η Χαλκίδα από την Αχαική με σκορ 2-3 για τον θεσμό του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής. Οι παίχτες του Ν.Παντέλη με πεσμένη την ψυχολογία λόγω των διοικητικών προβλημάτων στο 1ο ημίχρονο αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ όταν στο 7΄ ο Ρουμπάτος δέχθηκε την κάθετη πάσα του Σπυρόπουλου και με πλασέ έκανε το 0-1.
Ο Α.Ο.Χ. κατάφερε να ισοφαρίσει στο 14΄ όταν ο Ντελέκος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτια του Δρόσου.
Η συνέχεια ανήκει  στην Αχαική αφού κατάφερε να πετύχει 2 τέρματα με τον Κωστούλα στο 31΄ με κεφαλιά και στο 37΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο 2ο ημίχρονο εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο μία διαφορετική Χαλκίδα και κατάφερε να μειώσει στο 52΄ με κεφαλιά του Μπαλού.
 Οι παίχτες του Ν. Παντέλη συνέχισαν να πίεζουν για την ισοφάριση χάνοντας ευκαιρίες με αποκορύφωμα στο 82΄ το σουτ του Πολίτη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Δρόσου..
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα της Αχαικής νικήτρια και να συνεχίζει την ταλαιπωρία της όπως δήλωσε και ο προπονητής στο θεσμό του κυπέλλου.
Α.Ο.Χαλκίς: Μπαμπανιώτης ,Στεργιανός, Μήτκας, ( 65 Τηλιόπουλος), Καραμπάς, Τσατσαρής, Εμέκα (90 Γκιτζάλης)  Κανελόπουλος ,Ντελέκος  Κρολ  Πολίτης,  Κορνελάτος (46Μπαλού)
Αχαική: Δρόσος,  Δριμάλας Αναγνωστόπουλος, Ρίλντι  Παπαδόπουλος  Αποστολόπουλος Ρουμπάτος ( 70Αγγελόπουλος) Γεωργόπουλος, Κωστούλας, Σπυρόπουλος (60΄Μετζελόπουλος) Παπαδάτος