Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γκολ και θέαμα στο Αλιβέρι Ταμυναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών 4-1

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Αλιβερίου όπου ο Ταμυναϊκός επικράτησε του Ηρακλή Ψαχνών με 4-1.
Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς είχε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μια σημαντική νίκη .
Από την άλλη ο Ηρακλής Ψαχνών παρουσιάστηκε διαβασμένος στον αγωνιστικό χώρο και για 70' λεπτά δυσκόλεψε τους γηπεδούχους .
Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Ηρακλής και στο 17' άνοιξε το σκορ όταν ο Ντούμας από αριστερά έβγαλε ωραία σέντρα στον Μαναρίτσα ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.
Στο 27' ο Τσάγκος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Σίμωσης και έκανε το 1-1.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Αναστασίου Β χάνει τεράστια ευκαιρία μόνος απέναντι από τον Ανδρούτσο αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Σταμέλος σεντράρει και ο Τσάγκος με κεφαλιά κάνει το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε δυνατά και στο 55' ο Ντούμας αστόχησε εξ επαφής στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 56' ο Σίμωσης κάνει εξαιρετική ενέργεια αλλά το πλασέ του αποκρούει ο Ανδρούτσος σε κόρνερ.
Στο 66' ο Μπουρνάζος Γ από καλή θέση σουτάρει και ο Μπασινάς μπλοκάρει.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Ταμυναϊκός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και με πρωταγωνιστή τον Σίμωση πέτυχε άλλα δύο γκολ πετυχαίνοντας μια ευρεία νίκη.
Στο 75' ο Σίμωσης με προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε υποδειγματικά τον Ανδρούτσο κάνοντας το 3-1.
Στο 78' πάλι ο Σίμωσης  μετά από σέντρα του Κρόκου με πλασέ έκανε το τελικό 4-1 πετυχαίνοντας το δεύτερο χατ τρικ στο φετινό πρωτάθλημα.
Ταμυναϊκός.
Μπασινάς, Κρόκος, Πιλάτης, Καρατζάς, Αναστασίου Ι(89' Μαντασάς), Αναστασίου Β, Φωτιάς, Τσάγκος (85' Ρέτσας), Σταμέλος (89' Μάλλιος), Σίμωσης, Κωνστάντιος.




Ηρακλής Ψαχνών.
Ανδρούτσος, Μπουρνάζος Γ, Δούλος, Μαρίνος, Μπουρνάζος Κ, Μπούρλας, Ντούμας(75'Σκριβάνος), Τουρκοχωρίτης, Μαναρίτσας(80' Χασαπίδης), Μουτουσίδης(46' Γκάβαλης), Σκριβάνος Π τ Δ.