Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπουδαίο τρίποντο ο Παντριαδικός 1-0 τον Λήλα

Σπουδαία νίκη πήρε ο Παντριαδικός στην έδρα του από τον Λήλα Βασιλικού, σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι είχαν πάθος και δύναμη σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο ξεκίνησε ο αγώνας αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ευαγγελινού. Απ' την άλλη πλευρά ο Λήλας δεν μπορούσε να δημιουργήσει και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0
Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου ο Λήλας έχασε μία σπουδαία ευκαιρία όταν ο Μεταξάς βρέθηκε τετ α τετ με τον Οικονομίδη, που έσωσε την εστία του.
Στο 52′. ο Δ. Χασάνδρας με ωραία κεφαλιά «νίκησε» τον Ευαγγελινό που προσπάθησε να αποκρούσει, αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του κι έτσι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με  1-0.
Μέχρι το τέλος του αγώνα η Τριάδα διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της σκορ , ενώ ο Λήλας είχε  μία σημαντική στιγμή με τον  Ροντρίγκο στο 88′ που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.
Ο Βραζιλιάνος μπήκε στην περιοχή και προσπάθησε να σκοράρει, στο πρώτο σουτ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πήρε μετά μια περίεργη τροχιά, αλλά ο Καραμπέτσος έδιωξε  πάνω στη γραμμή και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.
Από το 79' ο Λήλας έπαιζε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Γίγα.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Παντριαδικό νικητή με 1-0.
Παντριαδικός (Αγγ. Βογιατζής):
 Οικονομίδης, Καραμπέτσος, Κερίζα, Σεχού, Μπελίτσος, Σιαράπης (76′ Pahaj), Γ. Χασάνδαρας, Τσαλιαγκός, Τσούτσης, Καραντάκης (89′ Bαξεβάνης), Δ. Χασάνδρας (64′ Κεραμιδάς).
Λήλας Βασιλικού (Δ. Λύκος):
 Ευαγγελινός, Κικίδης (62′ Π. Ευαγγελινός), Nάνος (71′ Λαφαζάνης), Αυλωνίτης, Μεταξάς (67′ Ποδαράς), Κουτσαυλής, Γίγας, Μάλλιαρης, Λειβαδίτης, Μαστροκώστας, Ροντρίγκο.