Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νικητής στο ντέρμπι του νότου ο Ταμυναϊκός

Νικητής στο ντέρμπι του Νότου ο Ταμυναϊκός με 2-0 επί του Αυλωναρίου σε ένα κατάμεστο γήπεδο (πάνω από 700 φίλαθλοι), που έστειλαν το δικό τους μήνυμα να δουν τον Ταμυναϊκό στην Γ' Εθνική.
Η ομάδα του Βαγγ. Ντόβολη καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, επέβαλε τον ρυθμό της, πέτυχε δύο γκολ και είχε την ευκαιρία για μεγαλύτερο σκορ, αλλά ο Κότσαρης με ρντυπωσιακές επεμβάσεις κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γ. Κρόκου με σοβαρές ελείψεις δεν μπόρεσε να αντοποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και μοιραία έφυγε ηττημένη από το Αλιβέρι.
Στο 8' δυνατό σουτ του Σίμωση κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε άουτ.
Στο 11' παράλληλη σέντρα του Σίμωση και πλασέ από κοντά του Β. Αναστασίου έδιωξε σε κόρνερ ο Κότσαρης.
Στο 14' και πάλι ο Σίμωσης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πέρασε και παράλληλα την εστία του Κότσαρη  αλλά έδιωξαν την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί σε κόρνερ
Στο 16' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Σταμέλου 1-0 όταν του έστρωσε την μπάλα με κεφαλιά αμυντικός του Αυλωναρίου.
Στο 28' σέντρα του Πιλάτη και πλασέ από κοντά του Σίμωση έδιωξε εντυπωσιακά ο Κότσαρης.
Στο 40' νέα σωτήρια επέμβαση του Κότσαρη σε διπλά πλασέ Σταμέλου και Σίμωση.
Στο 48' πλασέ από κοντά του Ρέτσα έσωσε με τα πόδια ο Κότσαρης κόρνερ.
Στο 50' Εκτέλεση κόρνερ Πιλάτη, πλασέ έδιωξαν οι αμυντικοί , κεφαλιά του Σίμωση, εδιωξε αμυντικός πάνω στην γραμμή, η μπάλα έφθασε στον Σταμέλο που την έστειλε στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα του Ταμυναϊκού 2-0
Στο 87' νέα σωτήρια επέμβαση του Κότσαρη σε πλασέ από κοντά του Κούρτη.
Στο 90' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Λαθουράς του Αυλωναρίου.
Δηλώσεις προπονητών
Ταμυναίκός: Βαγγ. Ντόβολης
Μπασινάς, Κρόκος, Πιλάτης, Καρατζας, Αναστασίου Ι (83' Μαντασάς), Αναστασίου Β, Φωτιάς, Σταμέλος (73' Κωνστάντιος), Σίμωσης, Ρέτσας (59' Τσάγκος), Κούρτης.
ΑΟ Αυλωναρίου: Γ. Κρόκος.
Κότσαρης, Κόκκος, Μπεγκανάκου (75' Μήτρου), Γεραντώνης, Παπίλας, Ζέρβας(46' Βασιλείου), Λαθουράς, Περιβολάρης, Τσαλιαγκός (78' Δήμου Βαγγ.), Δήμου Ηλ, Φραγγής.