Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στα πέναλτι προκρίθηκε το Αυλωνάρι ( VIDEO τα γκολ)

Στα πέναλτι προκρίθηκε ο ΑΟ Αυλωναρίου μέσα στο Νεοχώρι σε ένα αγώνα που έληξε 2-2 στο ενενηντάλεπτο, δεν άλλαξε στην παράταση και χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι όπου το Αυλωνάρι ευστόχησε σε τέσσερα και το Νεοχώρι σε δύο.
Άτυχη στιγμή για τον Παντελή Κοτρόζο που μπήκε για πρώτη φορά φέτος στον αγώνα, μετά από εγχείρηση στον όμο και στο 62' τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Στο 30' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μαστροκώστας 1-0.
Με πέναλτι ισοφάρισε και το Αυλωνάρι όταν μετά από σουτ του Περιβολάρι την μπάλα απόκρουσε αμυντικός με το χέρι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ηλ. Δήμου 1-1.
Στο 61' το Αυλωνάρι έκανε την ανατροπή όταν μετά από λάθος μεταβίβαση του γκολκίπερ του Νεοχωρίου η μπάλα έφθασε στον Ηλ. Δήμου που με ψηλοκρεμαστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα 1-2.
Στο 77' το  Νεοχώρι ισοφάρισε με εξαιρετκή κεφαλιά του Σαμαρά μετά από φάουλ του Γκούμα 2-2.
Από το 92' το Νεοχώρι έπαιζε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής με 2η κίτρινης του Μαστοκώστα.
Δείτε τα τέσσερα γκολ του αγώνα
Στις καθυστερήσεις του αγώνα το Νεοχώρι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει την νικη όταν ο Κατσινής τετ-α-τετ πλάσαρε τον Χροναίο αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση όπου δεν άλλαξε κάτι με μοναδική ευκαιρία και πάλι για τους γηπεδούχους στο 119' όταν από την περιοχή μόνος του ο Μερτύρης σούταρε άουτ.
Μετά και την παράταση ο νικητής αναδειχθηκε στα πέναλτι και ήταν το Αυλωνάρι, με τον Χροναίο να αποκρούει δύο πεναλτι. 2-4 υπέρ του Αυλωναρίου και 4-6 συνολικό σκορ .
Νηλέας Νεοχωρίου:
Κότσαρης, Ντούνης, Σούτι, Γκούμας (103' Μερτύρης), Κότσαρης Γ, Τζέμης, Ζωντός,  Δήμου Γ, Σαμαράς, Μαστροκώστας, Κότσαρης Κ (87' Κατσινής).
ΑΟ Αυλωναρίου:
Χροναίος, Μαρούλης, Φραγγής, Κόκκος, Παπίλας, Βασιλείου, Δήμου Βαγγ, Περιβολάρης, Τσαλιαγκός Β (110' Μήτρου), Δήμου Ηλ, Τσαλιαγκός Γ (46' Κοτρόζος) (λτ 62' Αϊδίνης)