Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη πρόκριση στην παράταση για την ΑΕΚ 4-1 τον ΑΟΝΑ

Νίκη πρόκριση πέτυχε η ΑΕΚ στο ενωσιακό γήπεδο με αντίπαλο την ομάδα της Αρτάκης με σκορ 4-1 στην παράταση (κανονικός αγώνας 1-1).
Με πολλές αλλαγές στην εντεκάδα παρατάχθηκε η ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη, απέναντι σε μια πολύ καλή Αρτάκη, που στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν καλύτερη παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.
Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι και μόλις στο 2΄ είχαν μια καλή ευκαιρία με το Μπασούκο να εκτελεί φάουλ και να αναγκάζει τον Αγριόδημο σε εκπληκτική απόκρουση.
Στο 16΄ ο Μαστροκώστας σούταρε από καλή θέση  άουτ.
Έξι λεπτά αργότερα και στο 22΄ Κολιόπουλος έπιασε γυριστή κεφαλιά η μπάλα  στο οριζόντιο δοκάρια και στα δίχτυα της ΑΕΚ 0-1.
Οι παίχτες του Παναγιώτη Τοκπασίδη φαίνονταν πιο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την πρωτοβουλία τον κινήσεων σε όλο το πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μια ΑΕΚ που ψαχνόταν αγωνιστικά .
Με την έναρξη του δευτέρου ημίχρονο ο Αντώνης Αυλωνίτης βλέποντας ότι το παιχνίδι δεν του παει έκανε τρεις αλλαγές ταυτοχρόνως ρίχνοντας στο παιχνίδι  Βεζιρτζόγλου,Θωμά Λούκα.
Στο 46΄ ο Μπασούκος έκανε εξαιρετική ενέργεια μπήκε στην περιοχή σούταρε ο Αγριόδημος όμως κράτησε την ΑΕΚ στο παιχνίδι κάνοντας σωτήρια επέμβαση .
Μετά το 70΄ η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων πιέζοντας ψηλά.
Στο 80΄ κλασική ευκαιρία του Βεζιρτζόγλου τετ α τετ πλάσαρε άουτ.
Ένα λεπτό πριν το τέλος του παιχνιδιού η ΑΕΚ κέρδισε κόρνερ ο βεζιρτζόγλου έπιασε κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Λούκας  με βολέ από κοντά έκανε το 1-1.
Με την ψυχολογία με το μέρος της ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού και στις καθυστερήσεις, όταν σε κεφαλιά του Κοκκάλα πάνω στην γραμμή έσωσε ο Μαστροκώστας .
Στην παράταση μίλησε η ποιότητα των παιχτών της ΑΕΚ  και με την ψυχολογία υπέρ τους έβαλαν άλλα τρία γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη πρόκριση για τον δικέφαλο.
Στο 98΄ο Αγγελάτος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ κάνοντας το 2-1.
Στο 115΄ ο Λούκας έβγαλε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Ανέστης με μονοκόμματο σουτ διαμόρφωσε το 3-1.

Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε Βεζιρτζόγλου με ένα υπέροχο προσωπικό του γκολ κάνοντας το τελικό 4-1 σφραγίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.


ΑΕΚ (Αυλωνίτης)
Αγριόδημος, Τζάβρας, Μπισμπικόπουλος, Μπακομήτρος, Μετοχιάτης,(46΄Θωμάς), Κοκκάλας, Βρεττός, Αγγελάτος, Παπαδάκης,(46'Λούκας), Ανέστης, Σεϊνταρας,(΄46'Βεζιρτζόγλου).



ΑΟΝΑ(Τοκπασίδης)
Τσάμαρης, Μαστροκώστας, Μπαλαμπάνης, Τάψης, Πουρνής, Σεχαϊ, Μπασούκος, Κονόμι, Μαντάς,(73'΄Γκέκας), Μιχαλάς,(61'Αποστόλου), Κολιόπουλος,(80'Κυρήκος).