Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ταξιάρχης – Ωρεοί 1-3 για το Κύπελλο (φωτορεπορτάζ & Video)

Για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας, ο ΑΟ Ωρεών επιβλήθηκε του Ταξιάρχη με 3-1, σε ένα καλό παιχνίδι, τοπικό ντέρμπι,  με ευκαιρίες και από τους δυο αντιπάλους.
Ο τυπικά γηπεδούχος Ταξιάρχης μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και για τα 10 πρώτα λεπτά προσπάθησε να σκοράρει, χωρίς επιτυχία. Μάλιστα η πρωτη καλή στιγμή τους ανήκε, όταν ο Δέσπους σούταρε έξω από την περιοχή λίγο άουτ.
Στο 10΄ όμως η ομάδα των Ωρεών σε μια αντεπίθεση κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, το οποίο εκτέλεσε ο μετρ του είδους Μούστος που βρήκε το κεφάλι του Γαλούπη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μουρίδη, κάνοντας το 0-1.
Στο 29΄θα μπορούσαν οι γηπεδούχοι να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι, με τον Γκαμήλη να στέλνει την μπάλα λίγο πα΄νω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 31΄ ο Ματζώρος κάνει σέντρα και ο Γαλούπης βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι και σκοράρει για δεύτερη φορά.
Στο 35΄ και στο 36΄χάθηκαν δυο καλές στιγμές για τους Ωρεούς, την πρώτη φορά με τον Καλατζή να σουτάρει και ο Μουρίδης να του λέει όχι, ενώ η δεύτερη φορά και πάλι ο Μουρίδης μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Πατσή.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε με αποφασιστικότητα και από τις δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν όμως την πρωτοβουλία.
Στο 62’ ο Λυσσέας στρώνει στον Κόχυλα που από πλαγια και κοντά στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 74΄ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-3 με τον Γαλούπη να γεμίζει τον Αναγνωστάκη που από κοντά βρήκε τα δίχτυα του Μουρίδη.
Στο 82΄ ο Δαρζέντας εκτελεί φάουλ που βρίσκει το καφάλι του αχηγού του Ταξιάρχη, του Καραβά, που από κοντά μειώνει σε 1-3.
Στο 93΄ ήταν η τελευταία φάση για τον Ταξιάρχη που θα μπορούσε να μειώσει, όταν κεφαλιά του Καταβά βγήκε λίγο πάνω από το οριζόντιο.
Καλός ο διαιτητής Παπακυριάκος.

Δείτε φάσεις του αγώνα στο πιο κάτω Video

ΔΕΙΤΕ  φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφια που ακολουθεί