Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τιμήθηκε στο Γυμνό η μνήμη του '' Ιωάννη Ε. Χαϊνά''

Δελτίο Τύπου
ΓΥΜΝΟ,  19/08/2016
ΠΡΟΣ: Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Ποδοσφαιρικά Σωματεία, Φίλαθλο Κοινό

ΘΕΜΑ: 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,

Την Πέμπτη, 18.08.2016, στις 18:00, στο Γήπεδο Γυμνού, διεξήχθη το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά, ποδοσφαιριστή και αρχηγού του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού επί σειρά ετών.
Στο εν λόγω Τουρνουά σε αγώνες μη κατάταξης και χωρίς βαθμολογία, διάρκειας 35 λεπτών έκαστος, συμμετείχαν οι ομάδες παλαιμάχων-βετεράνων ποδοσφαιριστών των ακόλουθων ποδοσφαιρικών σωματείων: Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού, Α.Ο. Αμαρυνθιακός και Ηρακλής Ψαχνών. Μετά το τέλος των αγώνων μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων των παλαιμάχων και του φίλαθλου κοινού έλαβε χώρα απονομή τιμητικών πλακετών και κάδρου φανέλας στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού κ. Νικόλαο Παρασκευά, για την προσφορά του στο ποδοσφαιρικό σωματείο Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού. Επίσης, τιμήθηκε ο Ιατρός κ. Νικόλαος Αντωνίου για την προσφορά του στην επιστήμη της Ιατρικής αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα καθώς παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες αφιλοκερδώς στα τουρνουά που διοργανώνονται για τη μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά.
Μετά το τέλος των βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε απονομή κυπέλλων και αναμνηστικών πλακετών στους αρχηγούς των ομάδων παλαιμάχων, μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν.
Η είσοδος ήταν ΔΩΡΕΑΝ και τα έξοδα της διοργάνωσης καλύφθηκαν από τους απογόνους της Οικογένειας του αείμνηστου Ιωάννη Ε. Χαϊνά.
Οι απόγονοι του Ιωάννη Ε. Χαϊνά επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τις ομάδες παλαιμάχων που συμμετείχαν στο τουρνουά και ειδικότερα τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού για την παρουσία και ενεργό συμμετοχή τους.
Επιπρόσθετα, ευχαριστίες απευθύνονται στο Δ.Σ. του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού για την παραχώρηση της εμφάνισης των παλαιμάχων του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού και του εξοπλισμού-υλικοτεχνικής υποδομής και στο ΝΠΔΔ του Δήμου Ερέτριας «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων» για την παραχώρηση της αθλητικής εγκατάστασης.
Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες δίνονται στο φίλαθλο κοινό, τους συγγενείς, συναδέλφους και φίλους που παρακολούθησαν το τουρνουά καθώς και για την παρουσία τους, τη Δήμαρχο Ερέτριας, κα Αμφιτρίτη Αλημπατέ, τον Αντιπεριφερειάρχη στους Τομείς Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Δημήτριο Αργύρη, τους Αντιδημάρχους Ερέτριας, κ. Ιωάννη Λάμπρου και Αργύριο Καραβά, τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ του Δήμου Ερέτριας «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων», κ. Νικόλαο Μεταξά, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Σπύρο Σταματούκο και Γεώργιο Παρασκευά, τους πρώην Προέδρους του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού κ.κ. Κωνσταντίνο Κιούση και Δημήτριο Τσούμαρη, τον εκπρόσωπο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευβοίας (ΕΠΣΕ) κ. Νικόλαο Δαφνή και τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣΕ, κ. Πάνο Βενιζέλο.
Η πρόθεση των απογόνων της Οικογένειας Ιωάννη Ε. Χαϊνά είναι το τουρνουά ποδοσφαίρου στην «Μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά» να καταστεί θεσμός στα ευβοϊκά ποδοσφαιρικά δρώμενα που αφενός θα τιμά τη μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά, ως ανθρώπου και ποδοσφαιριστή και αφετέρου μέσα από τις βραβεύσεις θα αποτυπώνονται οι αρχές, οι αξίες, η ανιδιοτέλεια και η προσφορά των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού και εν γένει των ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού και των απογόνων της Οικογένειας του  Ιωάννη Ε. Χαϊνά.