Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία του Ταμυναϊκού

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ταμυναϊκού. Με πολύ διάθεση και σοβαρότητα όλοι έχουν ριχτεί με τα μούτρα στην δουλειά,υλοποιώντας αυτό που ζήτησε από την πρώτη στιγμή ο Βαγγ. Ντόβολης και οι συνεργάτες του. Ήδη έχουν ξεκινήσει και τα φιλικά προετοιμασίας. Μετά τον Ελλήσποντο το Σάββατο στο Τσαρπάλειο Δημ. Γήπεδο, υποδέχονται τον ΑΟ Χαλκίς.
Ο Βαγγ. Ντόβολης είναι ικανοποιημένος από την διάθεση που δείχνουν όλοι στις προπονήσεις και το καλό οικογενειακό κλίμα που επικρατεί υπενθυμίζοντας σε όλους ότι φέτος '' Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΌΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ''
Στα μεταγραφικά είχαμε την ενσωμάτωση του Σίμωση που επέστρεψε από το εξωτερικό ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι παρόντες.
Ήδη στην δύναμη ανήκουν ο Γκολκίπερ Κώστας Μπασινάς από τον Παντριαδικό, ο Μάνος Αναστασίου από τον Δύστο, ο Α. Μάλλιος,ο Σπύρος Μαντασάς από τον ΑΟ Ζάρητρα, ο Μάριος Ρέτσας από τον ΑΟ Κονιστρών και ο Γιάννης Σίμωσης από Αιολικό, ενώ για τους υπόλοιπους απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθούν οι προσθήκες.
Όπως μας ενημέρωσε ο τεχν. δ/ντής Γιώργος Δήμου είναι κοντά σε συμφωνία με άλλο ένα γκολκίπερ και δύο μεσοεπιθετικούς που αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες.
Και ο πρόεδρος του Ταμυναϊκού Τάσος Κατσινόπουλος μαζί με όλο το Δ/Σ (που βρίσκονται σε καθημερινή βάση κοντά στην ομάδα) μας δήλωσαν ικανοποιημένοι από την πορεία της προετοιμασίας και όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος ''φέτος πάμε για την άνοδο''.
Αγγ. Σμπιλίρης