Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ολυμπιακός Λαμίας - ΑΕ Ιστιαίας 2-1 Παράταση ανόδου

Την ήττα γνώρισε η ΑΕ Ιστιαίας μέσα στην Ροδίτσα από τον Ολυμπιακό Λαμίας με 2-1, σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο, έχασαν πέναλτι, που απόκρουσε ο Μπιμπάϊ και εκμεταλεύτηκαν την αριθμιτική τους υπεροχή από την έναρξη του 2ου μέρους και στο 72' πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη πλευρά η Ιστιαία δεν κατάφερε σήμερα να πάρει τον ένα βαθμό που χρειαζόταν τον οποίο θα διεκδικήσει την επόμενη Κυριακή μέσα στην Θήβα η οποία θα είναι αδιάφορη βαθμολογικά.
Στο 12' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Κουτρομάνος εκτέλεσε το φάουλ, πρώτη κεφαλιά από τον Καλαμάτα, δεύτερη από το Χαλαστάνη και 1-0 για τον Ολυμπιακό Λαμίας.
Στο 17' Πέναλτι για την Ιστιαία σε ανατροπή του Αργύρη Στεργίου από το Δημήτρη Λέντα. Ο Χρήστος Ανέστης το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1 για τους πρωταθλητές Εύβοιας.
Στο 31' Σέντρα του Καρκασίνα για την Ιστιαία, κεφαλιά του Αργύρη Στεργίου, η μπάλα άουτ.
37' Ο Χριστοδούλου έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Μπιμπάι απέκρουσε, στη συνέχεια ο Νίκος Λέντας προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά, όμως ο Τόουρφε τον πρόλαβε, με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι σε αυτή τη φάση.
47' Με 10 παίκτες η ΑΕ Ιστιαίας. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τόουρφε για μαρκάρισμα στον Καλαμάτα.
62' Πέναλτι για τον Ολυμπιακό Λαμίας σε χέρι του Χρήστου Ανέστη. Ο Χαλαστάνης το εκτέλεσε, όμως ο Μπιμπάι μπλόκαρε και στην επαναφορά ο Καυκιάς σούταρε, με το γκολκίπερ της Ιστιαίας να μπλοκάρει.
71' Τετ α τετ ο Αντωνίου, σούταρε, με το Μπιμπάι να μπλοκάρει.
Στο 72' Ο Καλαμάτας μπήκε στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και κάνοντας το 2-1 για τον Ολυμπιακό Λαμίας.
79' Με 9 παίκτες η Ιστιαία. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Βασιλείου για μαρκάρισμα στο Νίκο Λέντα.
91' Με 10 ο Ολυμπιακός Λαμίας. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Χριστοδούλου για διαμαρτυρία.
Ολυμιακός Λαμίας (Σπύρος Λέντας):
Δελούκας, Σιώτης (84’ Πρέμτσης), Στυλιανός, Δ. Λέντας, Καλαμάτας, Αντωνίου (78’ Ζήσιμος), Καυκιάς (92’ Χρ.Μπουσάι), Κουτρομάνος, Χαλαστάνης, Ν. Λέντας, Χριστοδούλου.
 ΑΕ Ιστιαίας (Θανάσης Γουρνάς):
Μ. Μπιμπάι, Καλλίτσης, Βασιλείου, Τόουρφε, Πανάκης, Ηλ. Στεργίου, Αργ. Στεργίου, Ηλιόπουλος, Ν. Γοργομάτης (80’ Μακρής), Χρ. Ανέστης (66’ Β. Ανέστης), Καρκασίνας (50’ Μερκούρι).