Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Stop ο Παντριαδικός στην ΑΕ Ιστιαίας

Ο Παντριαδικός πέτυχε σημαντική νίκη επί της ΑΕ Ιστιαίας στο Δημ Γήπεδο της Τριάδας με 2-1 σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες, τις εκμεταλεύτηκαν και πήραν την νίκη απέναντι στην ΑΕ Ιστιαίας που φάνηκαν οι απουσίες του Χρ. Ανέστη και Τόλη Γεωργίου στην επίθεση.
Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας με τις δυο ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους με αποτέλεσμα η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία για τους γηπεδούχους να καταλήξει στα δίχτυα του Μπιμπάϊ.
Ήταν το 41' όταν ο Μουτουσίδης στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Παντριαδικού με ατομική ενάργεια απέφυγε τον Βασιλείου και πλάσαρε τον Μπιμπάϊ ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Στο 43' ο Μπιμπάϊ με εξαιρετική επέμβαση έσωσε την εστία του σε σουτ του Τσούτση.
Με τον Παντριαδικό να προηγείται 1-0 τέλειωσε το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη στο 53' εκτέλεση φάουλ του Κουϊμτζίδη έφυγε άουτ από καλή θέση.
Στο 55' η Ιστιαία έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γοργομάτη σε κενή εστία να σουτάρει άουτ.
Στο 70' ο Παντριαδικός σε τετ-ατε του Τσούτση άουτ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει.
Στο 80' η ΑΕ Ιστιαίας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Στεργίου Αργ που εκτέλεσε εύστοχα ο Βασ. Ανέστης φέρνοντας το ματς στα ίσια 1-1.
Στο 83' και πάλι ο Κουϊμτζίδης με εξαιρετικό γυριστό σουτ παραβίασε για δεύτερη φορά δίχτυα του Μπιμπάϊ γράφοντας το 2-1.
Με δοκάρι στις καθυστερήσεις για την ΑΕ Ιστιαίας ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση όταν σε σουτ του Βασιλείου η μπάλα σταμάτησε στην συμβολή των δοκαριών του Μπασινά.
Παντριαδικός:
Μπασινάς, Καραμπέτσος, Ρούσος, Κουρούπης, Πουρνής, Καλοχωρίδης, Χασάνδρας, Σιαράπης (72' Γκρινιάρης), Τσούτσης (90' Παπακωνσταντίνου), Κουιμτζίδης, Μουτουσίδης (90' Κατσάς).
ΑΕ Ιστιαίας:
Μπιμπάϊ, Μερκούρη (75' Μπιμπάϊ), Βασιλείου, Τόουφρε, Πανάκης, Στεργίου Ηλ, Στεργίου Αργ, Ηλιόπουλος, Μακρής (58' Καλαϊτζής), Γοργομάτης (75' Γαβριήλ), Ανάστεης Βασ.