Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Χαλκίς: Στα όρια τους οι ποδοσφαιριστές

 Καζάνι που βράζει θυμίζουν τα αποδυτήρια του ΑΟ Χαλκίς με τους ποδοσφαιριστές να έχουν φτάσει στα οικονομικά και ψυχολογικά τους όρια. Οι περισσότερες από τις πληρωμές που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα αναβλήθηκαν για μια ακόμη φορά, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση στη σημερινή προπόνηση. Στην ομάδα της Χαλκίδας υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν δει ακόμη το χρώμα του χρήματος και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, όπως για τη πληρωμή των ενοικίων τους ή ακόμα και για τη βενζίνη που πρέπει να βάζουν για να πάνε στη προπόνηση.

Όπως είναι φυσιολογικό το κλίμα είναι πλέον πολύ βαρύ και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αντιδράσεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς ακόμη και η σημερινή προπόνηση έγινε χάρις στο φιλότιμο των παικτών. Ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς Γιώργος Τόλιας που κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις επικαλέστηκε τα γνωστά capital control χωρίς όμως να πείσει με το επιχείρημα του.

Και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:
1. "Οι υπόλοιπες ομάδες σε ολοκλήρη την Ελλάδα πως μπορούν και λειτουργούν κανονικά μέσα στα ίδια δεδομένα ?"
2. "Αν στην αρχή της χρονιάς και πριν τη λήξη τις μεταγραφικής περιόδου υπάρχει τόσο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, για πιο ποδοσφαιρικό μέλλον της ομάδας μιλάμε ?"

Και να μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο ΑΟ Χαλκίς έχει πρόεδρο εφοπλιστή που έχει δεσμευθεί για προϋπολογισμό 300-350 χιλιάδων ευρώ τη φετινή χρονιά.

Μέσα σε αυτό το κλίμα υπάρχει και η πίεση του Πέτρου Δημητρίου προς τη διοίκηση για απόκτηση ενός (τουλάχιστον) επιθετικού και το ζήτημα που προκύπτει είναι πως θα μπορέσει να διαχειριστεί τα αποδυτήρια με το ρόστερ του να είναι απλήρωτο.