Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έτοιμοι για τη μεγάλη κωλοτούμπα οι ... Μανωλάκηδες

"Να δω τι θα πούνε τώρα όλοι αυτοί" έλεγε το πρωί της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου ο Μανωλάκης και συνέχισε:"Όλοι αυτοί που τόσο καιρό λέγανε και αυτοί που γράφανε. Έχω μπροστά μου το δημοσίευμα", κόμπιασε λίγο σαν να έχει και καλά ενδοιασμούς, αλλά πήρε απόφαση σαν αποκαλυπτικός δημοσιογράφος να μας ξεφωνίσει τελικά: "Αυτό το δημοσίευμα με ημερομηνία 1η  Αυγούστου. Τι έγραφαν τότε και τι θα μας πουν τώρα. Κριτική κάνουμε στο τέλος, όχι στην αρχή" κατέληξε με τη σοφία που σε εκείνον ξεχειλίζει και σε εμάς λείπει.

Σαν ένας άλλος ζορό που τόσο καιρό υπέμενε καρτερικά τα χτυπήματα προς την αγαπημένη του διοίκηση και είχε έρθει η ώρα του θριάμβου για να μας ξεφωνίσει δημόσια από τα μικρόφωνα της εκπομπής του. Μια μέρα πριν ο ΑΟ Χαλκίς είχε νικήσει τον Αιολικό στη πρεμιέρα και εκείνος είχε σχεδιάσει αυτό το άλμα στο μέλλον, αυτό το πονηρό άλμα, που διέγραφε δυο μήνες πεπραγμένων της διοίκησης Τόλια-Κοτσάτου. Ο πονηρός Μανωλάκης είχε αποφασίσει πως αν έφτανε κατευθείαν στη νίκη της πρεμιέρας και χρησιμοποιούσε σε αντιπαράθεση το δημοσίευμα του "eviagoal" με τίτλο "Επικίνδυνη διοίκηση διαλύει τον ΑΟΧ" εμείς θα φαινόμαστε πόσο κακοί και άδικοι είμαστε, η διοίκηση θα παρουσιαζόταν ικανή και σοβαρή και αυτός μεγάλος μάγκας.
 
Έλα όμως που δεν μπορείς να κάνεις το άσπρο-μαύρο και δεν μπορείς να σταθείς αποσπασματικά σε ένα μόνο γεγονός επειδή σε βολεύει. Γιατί τα πράγματα έχουν μια λογική συνέχεια και τα γραπτά Μανωλάκη μένουν. Και είναι βέβαια δικαίωμα του καθενός τι στάση θα κρατήσει στη ζωή του. Άλλος κάνει το κορόιδο και κλείνει τα μάτια γιατί δεν θέλει να δει, γιατί θέλει να κάνει αβάντα σε κάποιον και για οποιονδήποτε λόγο, πάει πολύ όμως να θέλει να βγει και από πάνω.


Και επειδή αναφέρθηκες στο δημοσίευμα της 1ης Αυγούστου αποφάσισα να σου παραθέσω όλα τα δημοσιεύματα που έκανε το "eviagoal" στη διοίκηση Τόλια-Κοστάτου και αν κάπου ξεπεράσαμε τα όρια σου ζητάω συγνώμη. Εσύ δεν άκουσες τίποτα από όλα αυτά γι' αυτό δεν έκανες κριτική και περίμενες να κάνεις στο τέλος.

Δεν έμαθες ποτέ ότι τα 20.000 ευρώ μετρητά δεν μπήκαν στο ταμείο της ομάδας και η επιταγή των 35.000 ευρώ δεν κατατέθηκε. Δεν άκουσες για τους 5 άξονες που παρουσίασε ο Κοτσάτος στη γενική συνέλευση και τα 300-350 χιλιάρικα μπάτζετ που δεσμεύθηκε. Ούτε για το αλαλούμ με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές. Για τους τερματοφύλακες που χάθηκαν, για τον αρχηγό Ευσταθίου που τον έδιωξαν με τη στάση τους. Δεν σου είπαν οι συνεργάτες σου που ήταν στη "πρώτη" της ομάδας ότι ο Τόλιας χρέωνε στον Λάμπρου ότι δεν ήθελε τον Ευσταθίου, και ένα λεπτό αργότερα ο Λάμπρου μας έλεγε πόσο πολύ ήθελε να μείνει ο περσινός αρχηγός στην ομάδα.

Πραγματικά δεν θέλω να το πιστέψω ότι τα ήξερες όλα αυτά και τα έκανες γαργάρα εσύ και οι υπόλοιποι Μανωλάκηδες και είχατε και το θράσος να κατηγορείται εμάς που τα γράφαμε. Υπήρξαν όμως και άλλα παρόμοια ή και χειρότερα γεγονότα που μοιραία οδήγησαν τη κατάσταση εδώ Μανωλάκηδες, όπως  η ανακοίνωση ότι ο Σπύρος Οικονομίδης συμφώνησε με τη Χαλκίδα, αλλά τελικά πήγε δανεικός στη Δροσιά, όμως ούτε αυτά τα μάθατε βρε γλυκούλια μου.

Ότι δεν είχε  η διοίκηση του εφοπλιστή βρει 170 ευρώ για τη συμμετοχή του κυπέλλου και τα πλήρωσε ο Ελευθεριάδης ποιος να σας το πει εσάς, άρα θεωρώ ότι ούτε αυτό το ξέρετε ακόμα. Α και για να μην σας κοροϊδέψει κανείς σας λέω ότι ο Ελευθεριάδης δεν είναι μέλος πια στον ΑΟ Χαλκίς έφυγε τρέχοντας μόλις κατάλαβε τι παίζει. Αλλά εσάς σας αφήνουν στο σκοτάδι οπότε  θα μένετε κάγκελο τώρα που τα μαθαίνετε.

Το καλό είναι που πήρατε χαμπάρι ότι εμείς κάναμε πόλεμο στη διοίκηση και μας καταγγείλατε δημόσια και πολύ καλά κάνατε Μανωλάκηδες. Τίποτα δεν πρέπει να μένει κρυφό. Και τώρα που έχεις και τα δημοσιεύματα σε φωτογραφίες μέσα στο κείμενο, μας κρατάς στο χέρι και μπορείς να μας κατακεραυνώσεις για όλα όσα σούραμε τα παλιόπαιδα στη καλή σου διοικησούλα.

Ξέρω πως θα ήθελες να τη στηρίξεις όσο μπορείς. Πραγματικά ήταν καταπληκτικά στη πρεμιέρα που κάνατε ότι θέλατε στο στάδιο. Που ο Πατριάρχης έκανε το μπράβο και δεν μας άφηνε να πάμε να πάρουμε τις συνθέσεις από τα αποδυτήρια των διαιτητών. Που μας κλείδωσε τις πόρτες και έβαζε και τις φωνές επειδή ένιωθε σαν το σπίτι του βρε αδελφέ. Και τι σημασία έχει που βγαίναμε στον αέρα να μεταδώσουμε χωρίς να έχουμε συνθέσεις. Ο κυρ Νίκος ένιωθε σημαντικός όμως, τι να τις κάνει το ραδιόφωνο τις συνθέσεις των ομάδων.

Επίσης θυμάμαι τη συνέντευξη τύπου στα γραφεία. Τι μεγαλεία, τι εγκώμιο έπλεξε του Τόλια ο πατριάρχης. Και δώστου "Ο κύριος Τόλιας που κατέβαζε την αποστολή της Ξάνθης" και πάρε ο "Κύριος Τόλιας έχει μάθει πολλά δίπλα στο κύριο Πανόπουλο' και ξαναδώσε "Ο κύριος Τόλιας θα είχε φέρει τη Skoda στη Χαλκίδα, αλλά δεν τον αφήσανε" πολλά-πολλά ωραία είπε εκείνο το βράδυ ο κυρ Νίκος και νομίζω ότι τελικά έπαθε αφυδάτωση από το πολύ γλείψιμο.

Επίσης δεν νομίζω ότι συνδέονται όλα αυτά με το ότι το μοναδικό μέσο που προσκλήθηκε στη Χίο ήταν το δικό σας. Όποιος τολμήσει να πει το αντίθετο θα είναι κακοπροαίρετος. Καμία σχέση. Και το ότι γράψατε "ότι η διοίκηση έκανε ότι καλύτερο μπορούσε" νομίζω ότι εννοούσατε ότι δεν είχε θέσεις για παρακατιανούς στο καράβι οπότε ήταν απόλυτα σαφές. Κύριοι δεν χωράμε όλοι θα πάμε εμείς μόνο και εσείς θα πάρετε τα αρχίδια μου θέλατε να πείτε και μπράβο σας.

Αυτό όμως που πραγματικά με στεναχώρησε ήταν που σας ανάγκασαν να ξηλώσετε το κείμενο για τον οδηγό του πούλμαν. Ενώ εσείς τον κράξατε κάποιος θα σας είπε φαντάζομαι "Ρε σεις βγάλτε το αυτό δεν είναι νόμιμο να ταξιδεύουν οι ομάδες με το πούλμαν του Δήμου". Δεν είχατε όμως καμία ευθύνη εσείς θέλατε να ασκήσετε αποκαλυπτική δημοσιογραφία,  αλλά σας υποχρέωσαν να το βγάλετε και ντροπή τους (κάνω καλά που τα χώνω για σένα στη διοίκηση Μανωλάκη ή όχι).

Τέλος θα μου επιτρέψεις Μανωλάκη μου αφού εσύ το ξεκίνησες και με έκραξες για κάτι που έγραψα (και με το δίκιο σου αγόρι μου) να ανταποδώσω μια παρατήρηση για κάτι που δεν έγραψες. Έχει φτάσει 28η Οκτωβρίου Μανωλάκηδες, στη Χαλκίδα γίνεται της πουτάνας και εσείς βρε ξεχάσατε να το γράψετε. Ξέρω είναι δύσκολη η θέση σας, ξέρω ότι έχετε δημοσιεύσει δελτίο τύπου ακόμα και για το τουρνουά 5Χ5 της ένωσης ψαράδων Μαρμαρίου αλλά για τη Χαλκίδα τίποτα ακόμη. Ξέρετε χρωστάνε μόνο τους 3 τελευταίους μήνες οπότε μπορεί και να μην είναι τόσο σημαντικό. Αξιολογήστε το και μόλις κλείσουν 7 εβδομάδες απεργία κοπανήστε το εκεί να το έχετε αποκλειστικό, και να μη μπορεί κανένας να σας πει και τίποτα. Μην σας πιάνει και ο κάθε μαλάκας στο στόμα του κρίμα είναι.


Τέλος θα ήθελα τώρα που έσκασε η φούσκα και θα αναγκαστείς να κάνεις τη κωλοτούμπα να είναι διακριτική. Μην βρεθεί κανένας χαμένος και πει ότι εσύ είσαι η πραγματική Αϊνδιλή της Εύβοιας.

ΥΓ: Ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μαζί σου γιατί εσύ το ξεκίνησες και μάλιστα με άνανδρο  τρόπο. Ελπίζω να μην χρειαστεί ξανά.