Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διοίκηση "Πινόκιο" παίζει με την ιστορία του ΑΟΧ και τις ζωές των ποδοσφαιριστών

Τόσα ψέματα ούτε ο πινόκιο δεν θα μπορούσε να τα φανταστεί. Τα 4000-5000 χιλιάδες ευρώ που ο Γιώργος Τόλιας ανέφερε σήμερα στην συνέντευξη του είναι κοντά στα 30000 (με πρόχειρους υπολογισμούς) και αυτά μόνο σε ποδοσφαιριστές. Αν πάμε και σε υποχρεώσεις τρίτων το πράγμα πραγματικά ξεφεύγει. Οι ποδοσφαιριστές άνοιξαν ήδη τη πόρτα της εξόδου με τον αρχηγό Κώστα Καραμπά να λέει στους φιλάθλους: "Εγώ μπάλα γι' αυτούς δεν ξαναπαίζω. Τη Παρασκευή θέλω το δελτίο μου να φύγω".

Και δεν είναι ο μόνος. Την ίδια πρόθεση έχουν εκφράσει και πολλοί άλλοι ακόμη. Η λύση είναι μια. Παραίτηση τώρα. Οι φίλαθλοι της ομάδας μοιάζουν με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί την ώρα που η διοίκηση είναι εξαφανισμένη. Πλέον τα αστεία τελειώσανε και αν ο Τόλιας θέλει να παραμείνει γατζωμένος στη καρέκλα πρέπει τα υπόλοιπα μέλη να παραιτηθούν. Κύριοι Γκάβαλη, Αναγνωστάκη, Μαδαρέ μην πείτε μετά ότι δεν γνωρίζατε. Δεν έχετε κανένα διακαίωμα να παίζετε με τις ζωές των ανθρώπων που ούτε τα καθημερινά τους έξοδα για βενζίνη και φαγητό δεν μπορούν να καλύψουν.

Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών που μένουν οι παίκτες τους χτυπάνε τις πόρτες και ζητάνε τα ενοίκια τους. Ντροπή. Λίγη τσίπα δεν υπάρχει ? Παραιτηθείτε τώρα.