Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 26 Απριλίου 2015: Πρωταθλητής και επίσημα ο ΑΟ Χαλκίς

Ο ΑΟ Χαλκίς είναι και επίσημα πρωταθλητής Εύβοιας για τη περίοδο 2013-2014 καθώς πρώτα επικράτησε με 3-0 της Καστέλλας και μετά το τέλος του αγώνα έγινε η απονομή του τίτλου με τον αρχηγό Νίκο Ευσταθίου να σηκώνει τη κούπα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Μια στιγμή δικαίωσης για το Γιώργο Λάμπρου και τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι σε όλη τη κούρσα του πρωταθλήματος δεν έπεσαν από τη κορυφή και έπεισαν για το δίκαιο της τελικής κατάταξης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι πρωταθλητές παρότι παρατάχθηκαν χωρίς πολλούς βασικούς (Θωμάς, Τσομπάνης, Ανέστης, Γκιτσάλης, Μόνος, Τζαφέρος) δεν δυσκολεύθηκαν να πετύχουν τρία τέρματα και να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Το 1-0 έγινε στο 7΄με το Βαλκάνο να νικά με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ τον Κηρόπουλο, ενώ ακολούθησαν δυο γκολ από τον Σμυρναίο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και στο 62΄.

Ο ΑΟΧ θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα στις 6-7 καλές ευκαιρίες που δημιούργησε εκτός από τα γκολ που πέτυχε. Στο β΄μέρος Γιώργος Λάμπρου και Νίκος Κιαπέκος  έδωσαν την ευκαιρία σε αρκετά νέα παιδιά να αγωνισθούν. Η είδηση βγήκε από το στόμα του Ηλία Δήμου που αποκάλυψε ότι κατά 90% η Χαλκίδα θα χρησιμοποιήσει σαν έδρα το δημοτικό στάδιο.  Αίσθηση προκάλεσε και η πρόταση του Γιώργου Λάμπρου για δημιουργία μιας ομάδας της πόλης (από ΑΟΧ και Ολυμπιακό Χαλκίδας) με στόχο να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου):
 Οικονομίδης, Κοροβέσης, Μαρίνος (71΄Μπασινάς), Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσιβίκας (46΄Τόλης), Βαλκάνος, Φιλιππίδης (74΄Λειβαδίτης), Δήμου, Σμυρναίος


ΑΠΟ Καστέλλας (Ν. Κιαπέκος):
 Κηρόπουλος, Ταψής, Κεχαγιάς, Ταυρής (76΄Κόκκινος), Σπανός, Μπασινάς, Μήτρου, Γιούλης (61΄Χασάνδρας), Λαφαζάνης, Μαντάς, Τσούτσης (70΄Ματράκας)  

>