Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 5 Απριλίου 2015: Ματσάρα με τα όλα του στην Αγ. Άννα

Ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Αγ. Άννας ανάμεσα στον Τοπικό Άρη και την Αναγέννηση Μαντουδίου. Ένα γειτονικό ντέρμπι που έληξε ισόπαλο με 2-2.
Στο 16' άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωσταντού  1-0.
Στο 38' Σουτ του Σταθαρά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μαντουδίου.
Στο 42' Δοκάρι και για τον Τριάντη σε μακρινό σουτ έξω από την περιοχή.
Στο 52' είχαμε την ανατροπή του Τριάντη από τον Κωσταντό, καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γεωργίου και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 81' Επέλαση του Γιαννουκάκου μπήκε στην περιοχή και έγραψε το 1-2
Στο 89' Αδράνεια από την άμυνα του Μαντουδίου και στην προσπάθεια να διώξουν η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Δροσούνης πετυχαίνοντας την ισοφάριση μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς 2-2,.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Ν Μπίλας σε ερώτηση του Βαγγ. Μακρή για το πως είδε το γειτονικό ντέρμπι δήλωσε:
Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι ισορροπημένο.Όταν ο Άρης άνοιξε το σκορ η ομάδα του Μαντουδίου ανέβασε την απόδοση της, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε 1-1 και όταν κάναμε αλλαγές ανεβάσαμε ακόμα πιο πολύ την απόδοση μας, κάναμε την ανατροπή και στο τελευταίο λεπτό κάναμε ένα παιδαριώδη λάθος και ο Αρης πέτυχε την ισοφάριση.
 Αρης Αγ. Αννας:
Σταματίου, Αλοίζος, Γιαβάσης, Δροσούνης, Καρατζάς, Κωσταντός, Αγγελόπουλος, Τσακνάκης, Σταθαράς Κ (75' Ραβανός), Κομποθανάσης ( 80' Σκολπελιτης), Δηνήτραινας.

Αναγέννηση Μαντουδίου:
Τριάντης, Μαρίνος (82' Λούκος), Κουρκουλιώτης, Τσικτσίρης, Τάρλας, Λιάκος, Μουρκγιάννης, Τριάντης (78' Κανταρές), Γιαννουκάκος, Γεωργίου, Μπίλας(74' Πριόνας).

Ρεπορτάζ: Βαγγ. Μακρής