Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη παραμονής η Αυλίδα

Σημαντική νίκη παραμονής στην Α' κατηγορία σημείωσε η Αυλίδα που επικράτησε του Παντριαδικού με 1-0 και πήρε μεγάλη βαθμολογικά ανάσα πλησιάζοντας τον Παντριαδικό στον ένα βαθμό.
Παιχνίδι κέντρου το πρώτο εικοσάλεπτο. Ανέβηκε στην συνέχεια ο ρυθμός με το παιχνίδι να γίνεται γρήγορο και τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να προηγούνται στο σκορ.
Ήταν το 29' όταν ο Δουρδουβέλας με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Η απάντηση του Παντριαδικού ήρθε στο 35' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ που έφυγε όμως ελάχιστα άουτ. Με τους γηπεδούχους να προηγούνται 1-0 έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη με το ξεκίνημα ο Ευαγγελινός με εντυπωσιακή απόκρουση έσωσε την εστία του σε κεφαλιά του Ζαζά ύστερα από κόρνερ.
Η συνέχεια και μέχρι το 80' η Αυλίδα είχε τον έλεγχο του αγώνα και κρατούσε την νίκη.
Το τελευταίο όμως δεκάλεπτο ήταν με ασφυκτική πίεση από τον Παντριαδικό που πίεσε να ισοφαρίσει, αλλά η Αυλίδα με σωστή αμυντική τακτική κράτησε μακριά τους επιθετικούς της Τριάδας. 
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Αυλίδα να πανηγυρίζει μια πολύ σημαντική νίκη για την σωτηρία της.
 ΑΟ Αυλίδας:
Αραβανής, Τζαφέρος, Δουρδουβέλας, Ζαζάς, Καρβέλης, Κάκιος ( Προβής),Βυσβίνης, Χιύσκα, Γιαλός ( Λεοντάρης), Σαμαρτζής, Τσομάτσκα ( Στέργκου)

Παντριαδικός:
Ευαγγελινός, Καραμπέτσος( Γκρινιάρης),Κουρούπης, Σταύρου, Γραμματικός, Σαρρής, Χασάνδρας Γ, Κατσίκης (Καραντάκης), Καλοχωρίδης, Τσούτσης, Γκούμας(Χασάνδρας Δ)