Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην Εθνική Εφήβων ο Ακης Μπόνιας

Τρίτη  3η  Συνεχή χρονιά ο Άκης Μπόνιας στην Προεθνική
 Ομάδα Εφήβων


O πολλά υποσχόμενος αθλητής του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ,  Άκης Μπόνιας,  καταφέρνει λόγω των εξαιρετικών του επιδόσεων, όχι μόνο στην κατηγορία του, αλλά και στην κατηγορία Ανδρών, να σκαρφαλώνει αργά και σταθερά στην λίστα των  πρώτων.
Έτσι  φέτος, όπως και τα προηγούμενα τρία (3)συναπτά έτη, ανήκει στην Προεθνική Ομάδα Εφήβων.

Η ένταξη των αθλητών-τριών στις Προεθνικές ομάδες γίνεται τον μήνα Σεπτέμβριο, με επιδόσεις που πέτυχαν οι κολυμβητές-τριες την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, δηλ. από 01-01-2014 έως 31-08-2014.

Οι κολυμβητές-τριες εντάσσονται σύμφωνα με τα διαφορετικά όρια που ισχύουν ανά ηλικία, αντίστοιχα με την ηλικία που θα διανύουν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Κολυμβητές μικρότεροι των 16 ετών και έως 13 και κολυμβήτριες 13 ετών, που επιτυγχάνουν τις αντίστοιχες επιδόσεις, εντάσσονται στην Προεθνική ομάδα σύμφωνα με τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

Το Δ.Σ.,  η Εφορία Κολύμβησης,  και ο Προπονητής, του εύχονται να πραγματοποιήσει τους στόχους του για την φετινή χρονιά, συμμετέχοντας στους ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ, που θα πραγματοποιηθούν στις 23-27 Ιουνίου, 2015 στο Baku του Αzerbaijan.


                                                                                             
                                                                                                 Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ