Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

9Χ9 ο ΑΟ Χαλκίς. Αρεσε ο Παντριαδικός

Κράτησε το αήττητο ο ΑΟ Χαλκίς αφού κατάφερε να πάρει την νίκη από τον αξιόμαχο Παντριαδικό με 2-1 που στο δεύτερο μέρος απείλησε ακόμα και με ισοφάριση τους γηπεδούχους.
Δυνατά μπήκε στον αγώνα η Χαλκίδα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 30' είχε δοκάρι σε μονοκόμματο σουτ του Ανέστη που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντελέκου και στην συνέχεια στην γραμμή φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή ζητώντας να μετρήσει το γκολ.
Στο 40' ένας υπέροχος συνδυασμός από Ανέστη, Τσομπάνη, Βαλκάνο που έκρυψαν την μπάλα με τον Σμυρναίο τελικό αποδέκτη που πλάσαρε για να ανοίξει το σκορ 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και κατάφεραν στο 49' να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν ο Ευσταθίου με μακρινή μπαλιά τροφοδότησε τον Ανέστη και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 2-0.
Μετά το δεύτερο γκολ ο Παντριαδικός πέρασε στην αντεπίθεση και στο 55' ο Γκούμας τροφοδότησε τον Καραντάκη που πλάσαρε αλλά έσωσε την εστία του Μόνου ο Τζαφέρος διώχνοντας με προβολή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα στο 60' και πάλι πλασέ του Καραντάκη έσωσε πάνω στην γραμμή ο Τζαφέρος αλλά στην επιστροφή ο Κατσίκης την έστειλε στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή τον ΑΟ Χαλκίς με 2-1 αήττητο και μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ακούστε δηλώσεις των δυο προπονητών


ΑΟ Χαλκίς:
Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης(85' Σιαράπης), Ευσταθίου, Τσομπάνης, Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης(90' Τόλης), Σμυρναίος(80' Ντούρμας).







Παντριαδικός:
Ντελέκος, Γκρινιάρης, Γραμματικός, Κουρούπης, Σταύρου, Καλοχωρίδης, Χασάνδρας Γ, Σαρρής, Κατσίκης, Γκούμας, Καραντάκης(83' Χασάνδρας Δ).

Άριστη η διαιτησία του κ Κοσομούλη και των βοηθών του κας Φραντζή και Καμπούρη