Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αν έχεις... Σέγκο διάβαινε

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας η ομάδα της Αυλίδας με τον Μάριο Σέγκο να είναι σε μεγάλα κέφια και το δείκτη του σκορ να φτάνει στο 4-1 το απόγευμα του Σαββάτου (27/09) στο Προκόπι, για την 3η αγωνιστική της Α' κατηγορίας της Εύβοιας

Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά παράπονα απο τον διαιτητή του αγώνα Βράκα, διότι δεν δόθηκαν δύο πέναλτι υπερ της ομάδας του Προκοπίου ενώ όπως υποστηρίζουν και η αποβολή του Δασκαλόπουλου για φάουλ που έκανε στο χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν αρκετά παρατραβηγμένη και οτι σφύριζε φάουλ υπέρ της Αυλίδας με το παραμικρό.

Στα... αγωνιστικά τώρα, η Αυλίδα με έναν εκπληκτικό Μάριο Σέγκο (2 γκολ 1 ασιστ), κατάφερε να πάρει τους πρώτους 3 βαθμούς στο εφετινό πρωτάθλημα.

Στο 8' με σούτ μέσα απο την περιοχή ο Σέγκος άνοιξε το σκορ (0-1), ενω στο 35' έπειτα απο ασιστ του τελευταίου και πλασέ του Σπυρόπουλου ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-2. Στο 63' πάλι ο Σέγκος με σουτ μέσα απο την περιοχή έκανε το 0-3, ενώ 5 λεπτα αργότερα ο Τσοματσκα μετά απο σέντρα του Τζαφέρου έκανε 0-4. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα της Δόξας ήταν να μειώσει σε 1-4 στο 87' με τον Δημάκο, έπειτα απο μπαλιά του Δασκαλόπουλου.
Οι συνθέσεις:

Δόξα Προκοπίου (Δ. Κουτσουφλάκης): Παμφίλης, Μορφούλης, Πουλιπούλης, Πεππές, Κανελλόπουλος (46' Μιχαήλ), Ανδρέου Σ., Δασκαλόπουλος, Ανδρέου Αν.(68' Σταμούλος), Κουτσουφλάκης, Γεωργίου, Δημάκος.

Αυλίδα (Χρ. Καπελιάνης): Γεραμάνης, Σαλεμής, Χούσκα, Ζάζας, Προβής, Κάκιος, Σπυρόπουλος, Τζαφέρος, Γιαλός (80' Λεοντάρης), Σέγκος (73 Ματσούκας), Τσομάτσκα (70' Κάραλης)