Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο ίδιο έργο θεατές !!! Σταματάκος και Ερέτρια - Ταμυναϊκός 2-0


Μια Ερέτρεια χωρίς καμιά διαφορά και από τις άλλες φορές παίζοντας ποδόσφαιρο τακτικής επιθετικής πράγμα που το ξέρει πολύ καλά παρασύροντας ακόμη μια φορά στο ρυθμό τις και τον πολύ καλό Ταμυναϊκό  κερδίζοντας τον με 2-0 με <δράστη> ποιον άλλον τον Σταματακο που την κατάλληλη στιγμή κτύπησε δυο φορές , είχε και την ευκαιρία να σκοράρει και άλλες δυο βοηθούμενος από τον παρτενέρ του Τορα που την κατάλληλη στιγμή τον βρίσκει σε θέση βολής!

Από την άλλη ο φιλοξενούμενος Ταμυναϊκος έδειξε πολύ καλά στοιχεία άλλα στην τελική προσπάθεια δεν μπορούσε φάνηκε αδύναμος να σκοράρει ενώ εύκολα έφτανε στην εστία του Σακκη αλλά δεν τελείωνε τις φάσεις η ήταν λίγος για το τέρμα της Ερέτριας! Πολύ καλά στοιχεία όμως για την ομάδα του Αλιβεριου! που φέτος επανήλθε στο φυσικό τις περιβάλλον.
ΦΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ!!
6΄ γκολ για τον Ταμυναϊκο ακυρώνεται σαν οφ σάιντ πολλές ενστάσεις για το γκολ αυτό!
14΄ Καλή ευκαιρία με τον Σταματακο χάνεται
16΄ Πάλι ο Σταματάκος σε θέση βολής αυτή τη φορά περνάει έναν αμυντικό βγαίνει ο Μητακιδης τον περνά και πλασάρει στο κενό πλέον τέρμα και 1-0!!!
36΄ Σουτ του Τσαγκου πολύ καλό σύριζα άουτ!!
63΄ Τορα από καλή θέση αστοχεί
65΄ Σταματάκος δέχεται μπαλιά ακριβείας από τον Τορα αποφεύγει πλασάρει αποκρούει ο Μητακιδης με τα πόδια σώζει!
70΄Κεφαλια του Αργύρη από καλή θέση οχι δυνατη ομως δεν ανυσηχει τον Σακκη που ευκολα μπλοκαρει!
74΄ φωναζουν για πεναλτυ οι γηπεδουχοι οταν ο Σταματακος ξεφευγει απο αμυντικο Βγαινει ο Μητακιδης τον ανακοπτει πεφτει ο Σταματακος πεζεται λεει ο Κος Βρακας!
80΄ καλη φαση για τον Ταμυναϊκο χανεται
85΄ Καρατζας καλη ενεργεια ομως δεν καρποφορει αφου ο Ταμυναϊκος χανει αλλη μια ευκαιρια!

89΄ ο Μωρος ο οποιος ειχε μπει στον αγωνιστικο χωρο στο 75΄κανει πασα ακριβειας στον Σταματακο αυτος το βιολι βιολακι αποφευγει πλασαρει και 2-0!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ  (Κουτλουμπασης)  Σακκης Παριανος Λιατυφης Βελαετης Μπασινας Ευγενιου Μπασινας Γ.(75΄Μωρος)Μαρινακης (87΄Ψαριανος) Ρουσσος (55΄Βλαχος)
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (ΛΥΚΟΣ ΔΗΜ) Μυτακιδης Δροσατος Πιλατης (τραυ10΄Κροκος) Λυκος Μπασινας Ιωαννιδης Σταμελος Τσαγκος Αργυρης Γιαννουλης Καρατζας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κος ΒΡΑΚΑΣ ΧΡΥΣ.
ΒΟΗΘΟΙ ΠΡΙΟΝΑΣ ΣΑΠΛΑΟΥΡΑΣ